WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA toert door Wijdemeren
Wijdemeren, ma 3 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Zaterdag ontkomt u haast niet aan campagnevoerende politici. Het CDA toert door Wijdemeren en eindigt op het Loosdrechtse Terras.

Campagne GR 2014

persbericht

CDA kleurt Wijdemeren groen

In hun opvallende groene jassen toeren CDA'ers zaterdag 8 maart door de dorpen van Wijdemeren. De dorpentocht begint om 10.00 uur op het Moleneind in Kortenhoef en eindigt aan het eind van de middag op het grootste gapende bouwgat van Oud-Loosdrecht.

De dorpentocht gaat 's morgens door Ankeveen en Nederhorst den Berg. 's middags wordt Kortenhoef en Loosdrecht bezocht.

Wat heeft u op uw hart?

Natuurlijk hoort het CDA tijdens de dorpentocht graag wat u belangrijk vindt voor onze inwoners en ondernemers. Net zoals wij dat vanaf mei vorig jaar hebben gedaan met onze campagne 'Wat heeft u op uw hart'. Uw verhalen tijdens deze campagne vormden de basis voor ons CDA-programma 2014-2018. Want je moet natuurlijk niet eerst een partijprogramma vaststellen en daarna aan de kiezer gaan vragen wat er de komende jaren in Wijdemeren moet gebeuren. Dat is de omgekeerde wereld.

CDA blijft in gesprek

Ook na de verkiezingen blijft het CDA met u in gesprek, want wij laten ons niet alleen vlak voor de verkiezingen in de dorpen zien. Als enige politieke partij van Wijdemeren zijn wij elk jaar present met een kraam op de Veemarkt in 's-Graveland, het Zomerspektakel in Nederhorst den Berg en de Jaarmarkt in Loosdrecht. En dat blijven wij de komende jaren doen!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief