WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inovum benoemt Bestuurder
Wijdemeren, ma 26 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De Raad van Toezicht van ouderenzorg instelling Inovum te Wijdemeren heeft besloten per 1 juni 2014 de heer Aad de Jonge te benoemen als bestuurder van Inovum.

persbericht

Inovum benoemt nieuwe bestuurder

De Raad van Toezicht van ouderenzorg instelling Inovum te Wijdemeren heeft besloten per 1 juni 2014 de heer Aad de Jonge te benoemen als bestuurder van Inovum. Hij volgt Siety de Jager op, die de afgelopen 6 maanden als interim bestuurder de organisatie leidde.

Aad de Jonge heeft ruime ervaring als directeur en bestuurder in de zorg en hij is goed bekend met de regio. Hij was eerder onder meer directeur bij Zorggroep Amaris. Over Inovum zegt hij: “De lokale verankering van Inovum, de positie die Inovum wil innemen in de markt en de omvang van de organisatie spreken mij aan. Het is een organisatie die door haar omvang het mogelijk maakt betrokken te zijn bij de klanten/bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Dat geeft mij energie en helpt mij datgene waar het om gaat in de zorg, mensen, goed voor ogen te houden”.

De komende tijd zal hij zich vooral richten op het verder bouwen aan de visie van Inovum: een liefdevolle en vooruitstrevende zorginstelling in de regio.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief