WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
PlusBus werkt samen met NM
's-Graveland, ma 12 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De BoodschappenPLusBus brengt ouderen uit Bussum, Naarden en Huizen naar het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland in een samenwerkingsverband.

persbericht

Nieuwe samenwerking BoodschappenPlusBus en NM

Afgelopen week werd de BoodschappenPlusBus voor de eerste keer ontvangen bij het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek van Natuurmonumenten.
Een groep vitale ouderen ging op stap met de Boswachter en maakte een mooie wandeling over de buitenplaatsen in ’s-Graveland.

In Bussum-Naarden en Huizen kunnen senioren gebruik maken van de BoodschappenPlusBus (BPB). De BoodschappenPlusBus organiseert dagelijks afwisselende uitjes voor ouderen in groepsverband. Het Nationaal Ouderenfonds is de initiatiefnemers van deze dienstverlening en is ondergebracht bij Versa Welzijn. Iedere 2 maanden verschijnt een programmaboekje waarin de activiteiten worden vermeld met bijbehorende tijden en prijzen.

Vanuit het Bezoekerscentrum te ’s-Graveland organiseert Natuurmonumenten vele activiteiten, evenementen en excursies voor volwassenen gezinnen en kinderen. En vanaf nu ook op maat gemaakte excursies voor de vitale ouderen uit het Gooi.
De enthousiaste reacties van dinsdagmorgen, zijn zeker een voorbode voor diverse herhalingen en een nieuwe samenwerking tussen de BoodschappenPlusBus en het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek is een feit.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief