WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kunstroute 's-Graveland
's-Graveland, za 3 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Traditiegetrouw stellen de Kunstenaars van het mooie waterrijke gebied van Landgoederen en Natuur rondom 's Graveland hun Ateliers weer open tijdens de Pinksterdagen.

persbericht

Kunstroute ‘s-Graveland Pinksteren 2014 op 8 en 9 juni
Met een speciale bijdrage voor een school voor weeskinderen in Ghana

Traditiegetrouw stellen de Kunstenaars van het mooie waterrijke gebied van Landgoederen en Natuur rondom 's Graveland hun Ateliers weer open tijdens de Pinksterdagen.

Dit jaar leveren zij bovendien een speciale bijdrage door kunst aan te bieden waarvan bij verkoop een gedeelte wordt geschonken aan Stichting SOLA (Save Our Lives Anwiankwanta), die zich inzet voor de weeskinderen van Anwiankwanta. Dit in samenwerking met de leden van de Rotary  Club Wijdemeren.
Al met al een extra reden om de boeiende Kunstroute langs tientallen Kunstenaars op uw programma te zetten. Hoe u de route ook aflegt, het is altijd een belevenis.  

Schilderijen in diverse technieken, op linnen, zijde en papier, maar ook veel keuze in Keramiek, Beelden,  Sieraden en Fotografie. Ook zijn er Kunstenaars die werken in opdracht; van portret tot landschap, van beeld tot persoonlijk keramiek. 

Als u uzelf blij maakt met een Kunstwerk voor uw woning of werkplek, dan hebt u kans dat u tegelijk Ghanese weeskinderen blij maakt! U kunt de stijl van de Kunstenaars herkennen bij de Overzichtstentoonstelling in de Oude School het Kraaiennest aan de Kortenhoefsedijk 145. De Kunstroute wordt gekenmerkt door vele bijzondere locaties in Kortenhoef en’s-Graveland die u zullen verrassen met ruime verscheidenheid aan kunst en is te starten vanaf iedere expositielocatie.

Zelden hebt u de mogelijkheid om zóveel mooie exposities tegelijkertijd te zien. Er is een Kunstroutekaart te vinden op onze folder (overal verkrijgbaar) en op www.kunstroutesgraveland.nl. In de Kunstroutefolder vind u de flyer met alle aangeboden kunstwerken voor de actie: Kunstroute ‘s-Graveland bouwt mee aan een school in Ghana. Alle exposanten van de kunstroute zijn te herkennen aan de driekleurige wimpels die buiten hangen.
Alle locaties zijn open op 8 en 9 juni van 11:00 tot 17:00 uur.

U wordt welkom geheten door:

Ingrid Jansen, Will Kellermann, Maarten Vlam, Tony Beijdorff, Beeldentuin De Zanderij, Marjolein Knol, Jos Bolt, Madeleine Metsaars en Peter van den Akker, Martien Beenen, Emma van der Meulen, Maria Klein, Ria Berg, Nico van der Wolk, Henriëtte Heutink, Rob Jacobs, José Walinga, Bert Bisperink, Gea Lamme, Jacky Sluijter, Greet Harinck, Erik Pott. (De laatste vier staan niet op onderstaande kaart.)

Deelnemers:

Nummer Naam deelnemer
1 Nico van der Wolk
2 Beeldentuin de Zanderij
3 Martien Beenen
4 Emma van der Meulen
5 Tony Beijdorff
6 P+M ateliers
7 Ria Berg
8 Ingrid Jansen
9 José Walinga
10 Bert Bisperink
11 Maria Klein
12 Maarten Vlam
13 Henriette Heutink
14 Rob Jacobs
15 Jos Bolt
16 Will Kellermann
17 Marjolein Knol




De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief