WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kunstroute: 1.075 voor Ghana
's-Graveland, ma 30 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Met de verkoop van zes kunstwerken en een aantal spontane donaties van deelnemers Kunstroute 's-Graveland en bezoekers is de opbrengst uitgekomen op tot 1.075 euro.

persbericht

Kunstroute 's-Graveland

De Kunstroute 's-Graveland heeft ook in 2014 tijdens Pinksteren weer vele in kunst geïnteresseerde bezoekers mogen ontvangen. Er was grote belangstelling voor de 21 tentoonstellingen op bijzondere locaties in ‘s-Graveland en Kortenhoef.

De kunstenaars presenteerden een ruime verscheidenheid aan schilderijen, beelden, keramiek, sieraden, fotografie. Ook dit jaar werd de overzichtstentoonstelling in de Oude School aan Kortenhoefsedijk weer druk bezocht.

Een bijzondere actie die in 2014 werd georganiseerd voor het goede doel in samenwerking met Stichting Sola en Rotary Club Wijdemeren leverde veel extra publiciteit en belangstelling op.

Kunstroute ’s-Graveland bouwt mee aan school in Ghana.

Alle deelnemers van de kunstroute boden een speciaal hiervoor uitgekozen kunstwerk aan waarvan bij verkoop een gedeelte wordt geschonken aan Stichting Sola (Save Our Lives Anwiankwanta), een organisatie die zich inzet voor weeskinderen aldaar.

Deze breed gedragen actie voor school in Ghana heeft tot het geweldig mooie resultaat geleid dat met de verkoop van zes kunstwerken en een aantal spontane donaties van deelnemers Kunstroute ‘s-Graveland en bezoekers de opbrengt is gestegen tot € 1075,--!
 
HULP HELPT! Het helpt Sola een stap dichterbij om school te realiseren. In 2014 zal Rotary Club Wijdemeren nog paar grote acties gaan organiseren om geld te generen voor dit mooie doel. Eerder al in december 2013 werd met houtverkoop en Steentjes voor Sola ruim € 1000,-- opgehaald.

Nu met deze actie € 1075,--. Hartelijk dank aan alle deelnemers Kunstroute ‘s-Graveland en de trotse bezitters van Kunst voor Ghana die een extra blij gevoel kregen: blij met een kunstwerk en blij voor deze weeskinderen.
Deze mooie ervaring kreeg ook Madeleine Metsaars,  initiatiefnemer van deze actie, bij het overhandigen van  haar kunstwerk aan de gelukkige koper.

Alle deelnemers van Kunstroute ’s-Graveland 2014 ondersteunden deze actie: Ingrid Jansen, Will Kellermann, Maarten Vlam, Tony Beijdorff, Beeldentuin De Zanderij, Marjolein Knol, Jos Bolt, Martien Beenen, Emma van der Meulen, Maria Klein, Ria Berg, Nico van der Wolk, Henriëtte Heutink, Rob Jacobs, José Walinga, Bert Bisperink, Gea Lamme, Jacky Sluijter, Greet Harinck, Erik Pott, Peter van den Akker en Madeleine Metsaars.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief