WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeren 29-6 half Dicht
Wijdemeren, di 17 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Als u in Wijdemeren woont en op 28 of 29 juni een feestje of familiereunie heeft gepland, dan kan u maar beter u gasten waarschuwen, anders bereiken ze u niet, of ze blijven slapen.

Kortenhoefsedijk, de Kattenbrug

We beginnen simpel. De Kattenbrug, midden op de Kortenhoefsedijk, zal worden geschilderd. "Nou en?": denkt u wellicht. Maar op de site van de gemeente staat dat er geen autoverkeer mogelijk is van 23 juni tot en met 4 juli tussen 07.00-16.00 uur. Overdag Kortenhoef in vanaf de Vreelandseweg is er dus anderhalve week niet bij. Er uit trouwens ook niet.

Vreelandseweg N201

Komt uw familie uit Amsterdam of Haarlem, dan is er nog een onaangename verrassing. In het weekend van 27 tot en met 29 juni is er geen doorgaand verkeer mogelijk via de N201 van en naar de richting Amsterdam en Haarlem, want de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij Loenersloot wordt vervangen. Daarna is de weg nog tot 7 juli afgesloten voor doorgaand verkeer.

Loodijk-Gooilandseweg N236

Nu denkt u wellicht dat uw bezoek dan maar over de Loodijk moet komen en weer naar huis gaan. Niet dus! Want van dinsdag 24 juni tot maandagochtend 7 juli voert de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit aan de N236 ter hoogte van de kruising in Weesp. Gedurende werkdagen geldt hier een snelheidsbeperking. In het weekend van 27 juni tot en met 30 juni en het weekend
van 4 juli tot en met 7 juli is de N236 richting Weesp en Amsterdam afgesloten. Uw bezoek kan dus wel komen, maar niet weer naar huis. (Rol de slaapmatjes maar vast uit.)

Zomerspektakel

Stel dat uw familie er via de A1 of de A27 toch in is geslaagd om de regio te bereiken. Proficiat!
Maar ze zijn er nog niet, want in het weekend van 27 juni tot en met 29 juni vindt het Zomerspektakel plaats in Nederhorst den Berg. Op zondagmiddag 29 juni is de N523 (Dammerweg Weesp en Spiegelweg) van 13.00 tot 15.00 uur afgesloten in verband met een Sprinttriathlon.

Mocht uw bezoek nog meer willen weten en het toch wagen om deze kant op te komen, dan hebben we nog één laatste mogelijkheid om ze behulpzaam te zijn. Meer informatie over al deze werkzaamheden en evenementen kunt u vinden op: www.nhbereikbaar.nl.

(Die site kunnen ze beter nhonbereikbaar noemen, maar dat terzijde.)

bron
Wijdemeren
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief