WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Curtevenne viert WK
Kortenhoef, do 12 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteren vierden de leerlingen van de Curtevenneschool in Kortenhoef vast een voorproefje van het WK voetbal.

ingezonden bericht

Braziliaans feest in de straten van Kortenhoef

De bewoners van Veenstaete stonden op het balkon mee te klappen, het winkelend publiek in de Meenthof keek aangenaam verrast toen opeens een bonte stoet voorbij trok en trotse opa's en oma's moedigden aan de kant van de weg hun stralende kleinkinderen aan.

De bijna driehonderd kinderen van de Curtevenneschool vierden woensdagochtend goed hoor- en zichtbaar hun zomerfeest. Opgestookt door het swingende ritme van heuse Braziliaanse drummers en een danseres maakten jong en oud er samen een geweldig feest van. Thema van het carnavalsfeest: Brazilië. De kinderen hadden alles zèlf gemaakt, van het carnavalstenue tot de prachtig versierde wagens met giga-oranje zonnebrillen, Braziliaanse maskers, opblaasdolfijnen, slingeraapjes, strandschepjes, indianentooien en zelfs échte bladeren.

En niet alleen de muzikanten bleven vol enthousiasme in de weer, ook de kinderen konden niet stil blijven zitten. Allemaal hebben ze een dans met een Braziliaanse touch ingestudeerd die ze aan het eind van het feest, bij de prijsuitreiking voor de mooiste kar, aan de ouders mochten laten zien. Voor de kinderen van de Curtevenneschool is het WK Voetbal hiermee eigenlijk al lang begonnen...

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief