WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Reactie op Ondernemers
Kortenhoef, di 3 juni 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Oud-burgemeester Wim Kozijn reageert op het stuk over de ondernemers die klagen over de Wijdemeerse ambtenaren.

ingezonden bericht

Ondernemers versus ambtenaren: een reactie

In dit artikel wordt de indruk gewekt dat de strijd van Dick 't Hoen tegen de gemeente in mijn tijd plaats vond. Weliswaar heb ik Dick er meerdere malen op moeten wijzen dat hij i.v.m. het recht van overpad van zijn  achterbuurvrouw over zijn terrein  zijn hek niet mocht afsluiten, maar de conflicten van Dick met de gemeente zijn ontstaan na mijn  tijd, toen de gemeente Wijdemeren zich voor het karretje van een rancuneuze buurman liet spannen.

Die strijd heeft de gemeente maar ook Dick veel geld gekost. Toen de gemeente overging tot het leggen van werkelijk idiote dwangsommen (voor 2 vijvertjes van 2 bij 2 €30000!) heb ik op verzoek van Dick getracht bij de gemeente te bemiddelen. Dat is niet gelukt omdat de gemeente dat niet wilde.

De gemeente zette de strijd voort (advocaat Van der Laan, huidige burgemeester Amsterdam) en heeft nagenoeg alle zaken verloren.

Dick kon zijn  vleermuiskelder en bijenstal gaan bouwen en zijn terrein prachtig gaan inrichten De buurman is vertrokken en o zoete wraak, burgemeester Smit kwam zijn  tuin en bijenstal en vleermuiskelder openen.

Wim Kozijn
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ng. briefi
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief