WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Peiling Loosdrechts Terras
Oud Loosdrecht, wo 23 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De gemeente vraagt uw mening over een nieuw masterplan voor de inrichting van Het Loosdrechts Terras, het dorpscentrum van Oud-Loosdrecht.

persbericht

Laatste stap intensief participatietraject:
Wat vindt u van het concept masterplan voor Het Loosdrechts Terras?

De gemeente werkt aan een masterplan voor de inrichting van het dorpscentrum van Oud-Loosdrecht, Het Loosdrechts Terras. Met dank aan de inbreng van inwoners, ondernemers en marktpartijen, die afgelopen voorjaar tijdens enkele avondbijeenkomsten meedachten, is er nu een concept masterplan.

Om een goed besluit over dit plan te kunnen nemen wil de gemeente ook graag weten wat anderen ervan vinden. Via een online peiling kunnen alle inwoners en ondernemers hun mening geven.

Online peiling

Op de website www.wijdemeren.nl/loosdrechtsterras is het concept masterplan te bekijken. Via een link kunnen inwoners en ondernemers hun mening geven door vijf vragen te beantwoorden. De peiling is beknopt gehouden en het invullen kost weinig tijd. Er kunnen ook suggesties voor het masterplan gegeven worden. De online peiling kan tot 1 september ingevuld worden. In de week daarna worden de resultaten op de website bekend gemaakt.

Besluitvorming

De gemeenteraad beslist in september over het masterplan. Daarbij hechten de raadsleden sterk aan de mening van inwoners en ondernemers. De inbreng die tijdens de avondbijeenkomsten afgelopen voorjaar is geleverd, is al verwerkt in het conceptplan dat er nu ligt. De gemeente hoopt dat veel inwoners en ondernemers nu ook de online peiling zullen invullen. Het is uiteindelijk aan de gemeenteraad hoeveel gewicht ze toekennen aan de verschillende meningen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief