WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Loosdrecht doet niet Mee
Loosdrecht, di 15 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Sjors Chamboné van Rederij Loosdrecht stelt vast de de Gooi en Vechtstreek een vergeten achterland, een wormvormig aanhangsel, van Amsterdam en Noord-Holland is.

Hij heeft zijn bedrijf in Loosdrecht. Zijn rederij organiseert vaartochten op de plassen en over de Vecht. Een toeristische attractie van formaat met de buitenplaatsen en de mooie dorpen. Het steekt hem dan ook dat men in Haarlem en Amsterdam niet weet dat er in deze regio op toeristisch gebied wel wat te beleven valt.

Noordseacanal area

Amsterdam Cruise Port is een samenwerkingsverband van cruisebedrijven en Amsterdam Marketing. Er wordt op hun website (in steenkolen Engels (the Noordseacanal area in Amsterdam and IJmuiden) red. WWK) hoog opgegeven van de prachtige cruisefaciliteiten in de kop van Noord-Holland en de fijne samenwerking met steden als Alkmaar, Den Helder, Zaandam en Medemblik.


Het complete kaartje verkleind.
(Kaartje komt van de site van ACP.)


Detail van de Gooi en Vechtstreek op ware grootte van de kaart op de site van Amsterdam Cruise Port.
Nederhorst den Berg, Bussum en half Laren staan er op.
Hilversum en Loosdrecht vallen compleet
van de kaart af.

Werk aan de winkel voor IITrovator...
(De VVV.)

Het oog van Sjors Chamboné viel op een kaartje dat op de website van Amsterdam Cruise Port staat. Daar is onze halve regio zelfs van af gevallen, alsof varen over de Vecht langs Muiden en Weesp, langs Breukelen en Maarssen naar Utrecht, of op de Loosdrechtse Plassen niet bestaat. Hij reageerde er op, waarbij hij zijn nood klaagt over het gebrek aan toeristische aandacht vanuit Haarlem en Amsterdam voor onze regio.

bron
ing. brief
foto
website ACP
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief