WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schoolschaak zoekt Sponsors
Wijdemeren, vr 4 juli 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Patrick Kreuning kijkt ver vooruit. Hij zoekt sponsors voor het Schoolschaaktoernooi dat op vijf november in de Regenboogschool in Kortenhoef geopend wordt.

ingezonden bericht

Schoolschaaktoernooi Wijdemeren wordt geopend door een BN'er

Op de laatste dag van het schooljaar is er een zeer bekende Nederlander, helaas niet uit onze gemeente, bereid gevonden om op 5 november het schoolschaaktoernooi te komen openen. Dit in verband met het 10-jarig jubileum.

Wie dat is, dat houden we tot het laatste moment geheim. Hij/Zij heeft ook aangegeven na de opening iets met de ouders te willen gaan doen, maar dat doet deze persoon niet gratis, dat staat echter wel los van de opening. Daartoe zoekt schoolschaak Wijdemeren extra sponsoren.

Bij deze een oproep aan bedrijven om het een en ander mogelijk te maken door een éénmalige gulle gift.
Bij deze tevens een oproep aan ouders om 5 november te noteren en kijken of er een mogelijkheid is die middag om half 2 in de Regenboogschool aan de Elbert Mooijlaan te Kortenhoef bijeen te komen.

Patrick, schaaktrainer 2, gaat na de zomer bij alle scholen in het Gooi en Wijdemeren op bezoek om te kijken wat er mogelijk is qua het geven van schaaklessen. Bij voldoende interesse zal hij schaakschool 't Slimme Pionneke oprichten en als ZZP-er aan de weg timmeren om deze denksport onder de aandacht van de kinderen te brengen. Wie goed kan schaken kan makkelijker verbanden zien en analyseren. Handig met je verdere opleiding en het bedrijfsleven.

Uiteraard wens ik iedereen een fijne zomer, en vooral de schaaktalentjes uit onze gemeente, veel schaakplezier, waar je ook gaat, neem een schaakbordje mee.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief