WIJDEMEERSE WEBKRANT
Start CDA Campagne 1 feb.
Wijdemeren, ma 20 januari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 1 februari start de CDA campagne in de kassen van Ome Joop aan de 's-Gravelandse Vaartweg. Het CDA verwacht groter en versterkt uit de strijd te komen.


CDA Lijsttrekker Theo Reijn

Campagne 2014

persbericht

Start campagne CDA Wijdemeren: 'Met elkaar aan het stamppottenbuffet'

Zaterdagmiddag 1 februari vanaf 17.00 uur start het CDA Wijdemeren de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met een winters stamppottenbuffet in de kassen van Kwekerij Ome Joop, Kromme Rade 6 in Kortenhoef. Zowel CDA-leden als niet-leden zijn hierbij van harte welkom. De toegang en deelname aan het buffet zijn gratis.

Om ca. 17.30 uur zal partijvoorzitter Ymkje van 't Riet het glas heffen op een mooi jaar en een fantastische verkiezingsuitslag. Vervolgens zal fractievoorzitter en lijsttrekker Theo Reijn het programma presenteren en de eerste acht kandidaten voorstellen.

Kennismaken met de kandidaten

Vrijwel alle veertig CDA-kandidaten zullen aanwezig zijn en er is ruimschoots gelegenheid om op een informele manier met hen kennis te maken. Maar ook om met de kandidaat-raadsleden te bespreken voor welke punten zij willen gaan en hoe zij dat denken te bereiken in de komende raadsperiode.

Passende locatie, passend buffet

Voor lijsttrekker Theo Reijn past de locatie prima bij het Wijdemeerse CDA. "In de kassen van Ome Joop staan nu de stekjes die snel zullen uitgroeien tot volwaardige planten. En zo is het ook met ons CDA. We zijn nu nog een kleine fractie, maar ik ben ervan overtuigd dat we bij de verkiezingen flink zullen groeien. Het wordt immers de hoogste tijd dat de problemen van Wijdemeren worden aangepakt en niet meer worden doorgeschoven. Het rekenmeestercollege heeft de afgelopen jaren alleen maar naar de centjes gekeken. Maar niet alles van waarde is in geld uit te drukken. Kijk bijvoorbeeld naar de verslonzing van de openbare ruimte, de afbraak van speelvoorzieningen voor kinderen en de jarenlange onzekerheid bij mensen die worden beschuldigd van het inpikken van gemeentegrond. Zo ga je niet met de samenleving om."

Ook zo'n winters buffet past volgens Reijn goed bij het CDA: "Al die verschillende stamppotten vormen met elkaar één buffet. En zo is het ook in de politiek. Al die verschillende meningen komen bij het CDA samen en met elkaar zetten we ons in voor de uitvoering van één verkiezingsprogramma. En wat ons betreft dan wat minder overheid en meer samenleving."

Aanmelden

Wie er bij wil zijn en op zo'n winters buffet getrakteerd wil worden, wordt verzocht zich uiterlijk donderdag 30 januari aan te melden. Dat kan per mail naar info@wijdemeren.cda.nl of telefonisch bij Betske van Henten, telefoon: 06 - 23 22 68 88

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief