WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bridge aan de Dijk
Loosdrecht, za 11 januari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 8 februari organiseert de Lionsclub Loosdrecht e.o. het evenement Bridge aan de Dijk, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Haarwensen.

persbericht

Lustrum Lions bridgetoernooi
‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 8-2-2014

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert Lionsclub Loosdrecht e.o. het evenement ‘Bridge aan de Dijk’ op zaterdag 8 februari 2014.  De opbrengst van dit toernooi komt elk jaar ten goede van een goed doel. Voor 2014 is gekozen voor de Stichting Haarwensen. In de vorm van een kroegentocht langs verschillende locaties van de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht spelen de paren 24 spellen in 6 rondes. De start is om 10:45 uur.

Stichting Haarwensen

Het gekozen goede doel voor dit evenement van de Lionsclub Loosdrecht e.d. is Stichting Haarwensen. Deze stichting doneert haarwerken en pruiken van echt haar aan kinderen tot 18 jaar die door medische behandelingen of een andere oorzaak geen haar meer hebben. De stichting realiseert deze wensen zonder kosten voor de ouders.

Inschrijven bridgetoernooi

Deelname aan het toernooi kost € 60,- per paar. In dit bedrag zit inbegrepen een kopje koffie of thee bij de start op de eerste locatie, een eenvoudige lunch op de locatie van de 3e ronde en borrelhapjes bij de prijsuitreiking bij KWVL ‘de Vereeniging’ aan de Oud Loosdrechtsedijk 151-153.
Er zijn nog plaatsen vrij om mee te doen. Aanmelden kan via de website www.lions.nl/loosdrecht. Deelname is uitsluitend mogelijk per paar. Inschrijving vindt plaats op basis van volgorde van betaling en is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld op rekeningnummer: 33.69.37.075 t.n.v. Lionsclub Loosdrecht e.o, met vermelding van de namen van het bridgepaar.

Over Lionsclub Loosdrecht e.o.

L.C. Loosdrecht is een damesclub en is opgericht in 1992. De huidige leden komen uit Loosdrecht, Hilversum, Nederhorst den Berg, Loenen, Breukelen en Maarssen. Om het wereldwijde motto van de Lionsclub  “We serve”  inhoud te geven kiest L C Loosdrecht jaarlijks een goed doel om geld in te zamelen. De club organiseert hiervoor jaarlijks terugkerende evenementen zoals de kroegentocht ‘Bridge aan de Dijk’, het Koningscafe en een stand op een Kerstmarkt. Naast fondsenwerving organiseert de club ook activiteiten die geen geld opleveren, maar wel het motto van de club ondersteunen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief