WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bordenstrijd en Samenwerking
Wijdemeren, zo 23 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gert Zagt (lijsttrekker DB) reageert op de bijdrage van de VVD en de WWK over de verkiezingsbordenstrijd. DB heeft standaardposters, maar ze zijn dwars. (De posters.)

ingezonden brief

Beste Rik,

Ja DorpsBelangen timmert letterlijk aan de weg. Niet omdat we, zoals jij voor het gemak maar even stelt, we “buitenformaat verkiezingsposters” hebben, maar gewoon omdat de collega’s ons geen ruimte lieten! Onze posters zijn net als altijd 100x70 cm. Alleen nu zijn ze dwars in plaats van staand. Tja, een beetje creativiteit springt er al gauw uit hier in Wijdemeren.


Ria Hennis bij de super 3D borden in Nederhorst.

Natuurlijk is de VVD goed in het foto’s maken vanuit één hoek maar DorpsBelangen bekijkt zaken vanuit verschillende gezichtspunten. Overigens was de VVD zelf de eerste met makelaarsborden, kijk even op twitter op het DorpsBelangen account en je ziet dat toen op 18 februari Ria Hennis en Piet Ambachtsheer in Nederhorst aan het plakken gingen daar de makelaarsborden van de VVD al in volle glorie prijkten. Maar blijkbaar zijn die door een andere VVD-afdeling (makelaarsdivisie) geplakt dan die van de anonieme VVD stukjes schrijver in jouw artikel.

Dan over de illegale DorpsBelangen borden. Je doet hier gelukkig wel echt aan hoor en wederhoor. Maar waarschijnlijk heb je de verkeerde Gert Zagt aan de lijn gehad.
De Gert Zagt van DorpsBelangen heeft toestemming voor het plaatsen van een extra bord aan de gemeentelijke borden op die locaties waar geen ruimte meer is! En echt niet van zichzelf als loco-burgemeester, zo gek is tie niet.

Ik kreeg die toestemming per email van de gemeente op 14 februari. Op 15 februari zag ik dat er toch volop ruimte hier in Loosdrecht was. Leuk verhaal hoe dat kwam: Theo Reijn was op vrijdag over de CDA-posters geplakt. Die konden dat niet aan en vielen zaterdag “met elkaar” in het water. Ik gaf dat collegiaal door aan het CDA en we spraken af dat DorspBelangen de vrije plek niet zou innemen, maar voor hen vrijhouden. Ik zou zeggen: check het even!!


De liggende poster van DB. Creatief.

Toen wij dan echt op woensdagmiddag onze prachtige posters gingen plakken heb ik voor de zekerheid nog eenmaal naar de gemeente gebeld. Het antwoord was dat het oké was, dus de campagne-LandRover van DorpsBelangen ging de weg weer op. En inderdaad op 5 plekken hier in Loosdrecht geen ruimte, dus maakten wij netjes volgens afspraak plek voor onszelf.
En als toetje prikten we er hier en daar waar men ons nog een klein plekje had gelaten zo’n uitstekend mooi makelaarsbord op.

Als laatste maar dan heb je ook vast wel genoeg om te checken: Alette Zandbergen heeft geen hond maar ze kan wel blaffen.

Nou oké dan echt als allerallerlaatste: dat de VVD ook niet aan hoor en wederhoor doet dat wisten we al!

Groet,
Gert Zagt
Lijsttrekker van DorpsBelangen (en met trots!)

Wijdemeren, 22 februari 2014

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
DB
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief