WIJDEMEERSE WEBKRANT
PvdA-GL in Ankeveen
Ankeveen, vr 21 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De PvdA en GroenLinks staan op 1 maart met een kraam op de markt in Ankeveen om daar met kiezers in gesprek te gaan.


Sandra van Rijkom (nr. 1)

Stan Poels (nr 2)

Campagne GR2014

persbericht

De combinatie PvdA - Groen Links
wil graag met u in gesprek in Ankeveen

Op zaterdag 1 maart willen PvdA en Groen Links de bewoners van Ankeveen uitnodigen om met hen in gesprek te gaan over hoe de inwoners van Ankeveen hun leefomgeving ervaren. Dit aan de hand van een korte vragenlijst.

PvdA en Groen Links zullen met een kraam vanaf 11.00 uur op de markt aanwezig zijn. ‘Maart roert zijn staart’, zo is het gezegde, en omdat het op 1 maart best koud kan zijn, willen wij de bezoekers aan onze kraam graag trakteren op een kopje warme pompoensoep.

Ook aan Loosdrecht, Kortenhoef en Nederhorst den Berg is een bezoek gebracht de afgelopen maanden door een team van leden, oud wethouders, kandidaat-raadsleden en de lijsttrekker. De informatie wordt anoniem verwerkt en de uitkomsten zullen worden gepubliceerd in een persbericht. De gesprekken met de inwoners van Wijdemeren worden door het hele team van de PvdA en Groen Links als zeer informatief ervaren. Op 8 maart zal het team, per fiets, een bezoek brengen aan onder andere ’s-Graveland. Het programma hiervoor volgt nog.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
RJ/DvE
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief