WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kosten Revindicatie?
Wijdemeren, wo 19 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Martin Vuyk (VVD) vraagt om een overzicht van de kosten die Wijdemeren heeft gemaakt voor juridische bijstand en advieskosten voor de revindicatie en de legakkers in Nederhorst.

Opbrengsten vs. Kosten

De kwestie van de legakkers in Nederhorst den Berg begon in november 2010 met de wens van de gemeente om die te verkopen voor een leuke prijs. Tot op heden is die kwestie nog niet opgelost. Vanaf december 2011 kwam daar het revindicatieproject bij, ook met als doel om inkomsten voor de gemeente te genereren. Daarover werden verschillende rechtszaken gevoerd.

De kernvraag is: hoeveel heeft het revindicatie project Wijdemeren de afgelopen jaren gekost en wat heeft het opgebracht? Dat is ook de strekking van de vragen die het CDA al op 30 januari j.l. stelde. Het CDA wil ook weten hoeveel rechtszaken er geweest zijn en hoeveel daarvan gewonnen en hoeveel verloren zijn.

Dossier Revindicatie

ingezonden brief

De VVD verzoekt bij deze om een overzicht van alle rekeningen (inclusief bedragen en inzake welke zaak cq. advies) welke de gemeente Wijdemeren heeft betaald, c.q. nog moet betalen voor juridische bijstand door externe partijen (Kennedy van der Laan en eventuele anderen) voor de periode 01 Januari 2011 tot heden.

Graag ziet de VVD dit overzicht gehonoreerd vóór de raad van 6 maart 2014 om dit nog ter overweging mee te kunnen nemen in de dossiers Revindicatie en Legakkers.

Martin Vuyk
Raadslid VVD

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief