WIJDEMEERSE WEBKRANT
DB Campagne van Start
Loosdrecht, vr 14 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het campagneteam van DorpsBelangen presenteerde gisteravond in restaurant Anderz te Loosdrecht een grote club kandidaten en het meerjarenprogramma.


De voorpagina van het DB programma.

De achtergrond wekte bij ons direct spontaan twee associaties. "Een regenboogprogramma als DB-protest tegen Poetin!" of "Een zijkant van een bloembak in nieuwe kleuren om ze meer te laten opvallen."

Campagne GR 2014

persbericht

Lokale partij presenteert meerjarenprogramma
DorpsBelangen klaar voor de verkiezingen:
dorpen  en hun inwoners belangrijkst

Het trotse campagneteam van DorpsBelangen kon donderdagavond 13 februari in restaurant Anderz te Loosdrecht zowel een grote club kandidaten presenteren als een zeer doordacht meerjarenprogramma. Het is duidelijk dat DorpsBelangen zich geprofessionaliseerd heeft en de ervaringen van de afgelopen vier jaar heeft verwerkt in de toekomstvisie.


DB-voorzitter Wiet van den Brink feliciteert lijsttrekker Gert Zagt.

De opkomst en belangstelling van de leden van DorpsBelangen was uitzonderlijk groot. De sfeer zat er goed in tijdens de start van de verkiezingscampagne in het restaurant Anderz in Loosdrecht.
Er klonken veel lovende woorden over de thema’s waarin de dorpen, de zorg voor de inwoners, zelfstandigheid en toerisme de boventoon voeren. ‘Het is een zeer goed doordacht en evenwichtig programma, waarmee we een stabiele en consistente koers kunnen varen de volgende vier jaar. We hebben er alle vertrouwen in dat de kiezer zich hier in kan vinden,’ aldus Jacob Doets, kandidaat op de lijst van DorpsBelangen.

Na het welkomstwoord van DorpsBelangen voorzitter Wiet van den Brink, nam lijsttrekker Gert Zagt het woord. Hij presenteerde het programma, verduidelijkte de keuzes en relateerde de thema’s aan het toekomstbeeld van DorpsBelangen. Een geweldig spetterende presentatie van Alette Zandbergen ondersteunde hem. Na deze inleiding werd onder muzikale omlijsting van Paul Poulissen een gezellig feestje gevierd. De voetjes gingen massaal van de vloer.

Het team van DorpsBelangen is klaar voor de campagne!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief