WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jeanine heeft Geluisterd!
Kortenhoef, za 8 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Martin Vuyk zond een enthousisast verslagje van de VVD verkiezingsavond met Jeanine Hennis-Plasschaert de minister van Defensie uit Nederhorst den Berg.

Van de VVD

Wij ontvingen vanochtend vroeg al een verslagje over gisteravond van Sander van Haarlem van de VVD. Wie dat is weten wij niet, maar hier goed ter plaatse bekend lijkt hij ons niet, want hij wil de dat VVD Wijdemeren zich veilig maakt "voor een stad waarin het veilig wonen is" en "waar ons belastinggeld verstandig wordt uitgegeven". (Wie wil dat laatste nu niet?)

Citaat uit dat verslag:

“Bij deze verkiezingen staan lokale thema’s centraal. Ook in de gemeenten is het van belang dat de VVD stevig vertegenwoordigd is, zodat wij ons sterk kunnen maken voor een stad waarin het veilig wonen is, waar mensen de ruimte krijgen hun leven zelf vorm te geven en waar ons belastinggeld verstandig wordt uitgegeven.”

Campagne GR 2014

ingezonden bericht

Jeanine heeft geluisterd!

Wat een inspirerende avond was dat gisteravond, samen met onze minister van Defensie (en Bergse plaatsgenoot) Jeanine Hennis-Plasschaert.

Op uitnodiging van VVD Wijdemeren kwam de minister naar Ottenhome en startte de avond met een helder verhaal over haar ministerschap, de veranderende taken van krijgsmacht, de aanschaf van de F35 (JSF) en lichtte zij zelfs een tipje van de sluier op over de vermeende afluisterpraktijken in Nederland.

Hierna was er volop gelegenheid voor de zaal om vragen te stellen. En die vragen die kwamen! De vele aanwezigen (zeker 80 mensen) hadden veel goede vragen voor Jeanine: vragen over de emancipatie binnen het leger, het veteranenbeleid, reorganisatie en bezuiniging binnen de krijgsmacht en samenwerking tussen de ministeries.


v.l.n.r. Ine Eriksen Søreide (Noorwegen), Karin Enström (Zweden),
Jeanine Hennis-Plasschaert (nederland) en Ursula van der Leyen (Duitsland), foto Twitter.

Naast deze meer serieuze onderwerpen waren er veel leuke momenten, waaronder dat prachtige verhaal achter die foto van 4 vrouwelijke MvD’s op één bankje en een hilarisch radiomoment waar Jeanine de hoofdrol in speelde.

Nadat alle vragen gesteld en beantwoord waren, was er nog volop gelegenheid om even met de minister te praten en op de foto te gaan. Ook onze plaatselijke VVD kandidaten maakten daar dankbaar gebruik van.


Vlnr: Joep Frijdal, Tim Emmelot, Jeanine Hennis, Sieta Vermeulen, Martin Vuyk, Robby Israel

Veel later dan afgesproken verliet Jeanine Hennis weer de zaal om zich te concentreren op de vragen voor as. dinsdag in de 2e Kamer. Een top avond met een top spreekster.

Namens VVD Wijdemeren en alle aanwezigen, Jeanine dank je wel.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief