WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ophaaldata Afval aangepast
Wijdemeren, ma 22 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De GAD heeft in de komende twee weken de ophaaldata van het afval gewijzigd. De groene bak is even twee weken buiten gebruik. Grof tuinafval wordt pas na 4 maart weer opgehaald.

De ophaalkalender voor komend jaar kunt u hier bekijken.

persbericht

Gewijzigde ophaaldagen rond de feestdagen

De inzameling van het huishoudelijk afval van donderdag 25 december (1e Kerstdag) wordt naar woensdag 24 december verplaatst. De inzameling van 26 december (2e kerstdag) wordt naar maandag 29 december verzet.

Omdat op deze dagen door een aantal wagens in meerdere wijken wordt ingezameld, kan het voorkomen dat de minicontainer of zak op een ander moment van de dag wordt ingezameld dan u gewend bent, wat kan uitlopen tot 21.00 uur. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de minicontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Ook dient u ervoor te zorgen dat de minicontainer of huisvuilzakken en Plastic Heroeszakken op de morgen van de ophaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staat. De wagens zamelen vanaf 07.30 uur het afval in. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

22 dec – 2 jan de groene bak met vakantie

Van maandag 22 december 2014 tot en met vrijdag 2 januari 2015 wordt geen groente-, fruit- en tuinafval ingezameld (groene container), ook niet als uw kliko vol zit.

Gewijzigde openingstijden scheidingsstations en sluiting met feestdagen

Op 24 december sluiten de scheidingsstations een uur eerder dan normaal, namelijk om 15.30 uur. Op beide kerstdagen zijn de scheidingsstations en het kantoor van de GAD gesloten. Op de zaterdag na de feestdagen zijn de scheidingsstations gewoon open op de gebruikelijke tijden, die te vinden zijn op de website www.gad.nl.


Geen grof tuinafval in de komende maanden

Vanaf maandag 12 december 2014 tot en met vrijdag 4 maart 2015 haalt de GAD geen grof tuinafval op.

In die periode kunnen ook geen afspraken worden gemaakt voor het ophalen van grof tuinafval.

De reden hiervoor is dat de ervaring heeft geleerd dat de hoeveelheid tuinafval, die in deze periode wordt aangeboden,  zeer gering is.

De eerste ophaalronde in het nieuwe jaar vindt plaats in de tweede week van maart.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief