WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstmarkt Ankeveen
Ankeveen, ma 15 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdagochtend 20 december organiseert Bruisend Ankeveen de jaarlijkse Kerstmarkt. Winterse sferen, de geur van houtvuur, gluhwein en oliebollen.

persbericht

Kom in winterse sferen in Ankeveen

De geur van een houtvuur en warme wijn brengen u direct in winterse sferen op de traditionele kerstmarkt op het dorpsplein in Ankeveen. In de kraampjes vindt u een keur aan leuke en unieke winterse presentjes voor onder de boom. Voor ieders smaak is er wel iets te vinden om de kerstsfeer in huis te verhogen. En niet te vergeten zijn er allerlei lekkernijen te koop, van appelbeignets en oliebollen tot bakbokking, van buitenlandse kazen tot olijven, van kerststol tot vers gebrande noten.

Deze gezellige Kerstmarkt wordt al een echte traditie. Bent u niet op zoek naar kerstcadeautjes, dan is deze markt dé gelegenheid om op een ontspannen manier de laatste verse waren voor de kerstdagen in huis te halen. Kuieren langs de feestelijke kramen is wel heel wat anders dan met een winkelwagen door een overvolle supermarkt.

Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar, waarmee ze kaartjes kunnen winnen voor een kindervoorstelling in de Dillewijn. Gezellig om op de kerstmarkt te komen kleuren, lekker met een kop warme chocolademelk erbij en vrolijke kerstmuziek in de koffietent. 
Vindt u het te vroeg voor een glaasje wijn, geniet u dan van een  bekertje warme chocolademelk  of een kop snert om warm te blijven. De kou hoeft niemand te deren dankzij de vuurpotten in de sfeervol versierde koffietent.

Komt u dus vooral de winterse sfeer snuiven op zaterdagochtend 20 december op deze markt voor alle inwoners van Wijdemeren.

U kunt nog een kraampje huren als u dat leuk vindt. Kosten 25,00 voor een hele en 12,50 voor een halve kraam. Bent u geïnteresseerd, neem daarover dan contact op met Tiny Beemsterboer,  tel. 035-656 1507.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief