WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vrijkaarten Dillewijn
Ankeveen, ma 15 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Doe mee met de kleurwedstrijd van Bruisend Ankeveen en wie weet win jij 2 vrijkaarten voor de kindervoorstelling '10X Daan= MOED'  op zondag  8 februari in de Dillewijn.

persbericht

Win jij 2 vrijkaarten voor de kindervoorstelling in de Dillewijn?

Doe mee met onze kleurwedstrijd en wie weet win jij 2 vrijkaarten voor de kindervoorstelling "10X Daan= MOED"  op zondag  8 februari in de Dillewijn.

Kleur de gezellige kerst-kleurplaat van de Ankeveense markt op je allermooist en lever hem in op de kerstmarkt in Ankeveen op zaterdag 20 december, in de koffietent  Het is natuurlijk ook leuk om op de kerstmarkt te komen kleuren, lekker met een kop warme chocolademelk erbij en vrolijke kerstmuziek.
Kan je de kleurplaat niet vinden of wil je hem nog mooier kleuren? Kijk dan op de website van Bruisend Ankeveen.  Vergeet niet je naam, adres en leeftijd op de kleurplaat te schrijven.


Klik op de kleurplaat voor een grotere afbeelding die je op A4 kan afdrukken.

Je kan meedoen als je tussen de 4 en 8 jaar bent. De namen van de vijf prijswinnaars worden in de eerste week van het nieuwe jaar  in het Weekblad Wijdemeren en de Wijdemeerse Webkrant vermeld. De winnaars kunnen hun prijs op zaterdag 10 januari op de markt ophalen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief