WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
ZZP slaat de plank Mis
Loosdrecht, di 2 december 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Alette Zandbergen (ZZP) zond zondag een ludiek bedoeld bericht in waarin een persoon herkenbaar was afgebeeld. Vandaag vraagt zij om rectificatie.

De WWK redactie ging er bij ontvangst van het bericht vanuit dat Alette Zandbergen, ook al als ZZP-raadslid, informatie verstrekte waarin de afgebeelde persoon gekend was en met medeweten en goedkeuring van die persoon. Het bericht werd gisteren in de WWK gepubliceerd.

De afgebeelde persoon blijkt echter niet gekend te zijn in het gebruik van zijn afbeelding en maakt daar ernstig bezwaar tegen. Alette Zandbergen vraagt de WWK dan ook om rectificatie van het bericht. In dit uitzonderlijke geval kiezen wij er voor om het bericht in zijn geheel te verwijderen, omdat rectificatie (van een ludiek bedoeld, maar mislukt, bericht) geen zin heeft.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Zondag ontving u van mij een persbericht; "David vangt Goliath". Het was ludiek bedoeld maar ik heb hiermee de plank volledig misgeslagen. Het is mij duidelijk geworden dat zowel de genoemde naam David en de geknutselde illustratie in het bericht erg verkeerd is gevallen. Aan deze persoon heb ik tijdens een telefonisch contact ook persoonlijk mijn excuses hiervoor aangeboden. 

Ik vind het oprecht vervelend dat ik iemand persoonlijk heb geraakt met dit schrijven. Dit was absoluut niet mijn bedoeling. Ik wil dit artikel graag op deze manier rectificeren en vraag u zo mogelijk dit artikel niet meer te plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Alette Zandbergen
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ingezonden brief
foto
---
auteur
ingezonden brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief