WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ontworteld VVD-Bankje
Oud Loosdrecht, vr 29 augustus 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het VVD-bankje hield dapper stand in bouwactiviteiten, maar Little Venice werd het VVD-bankje fataal. Uit de grond gerukt, afgedankt en eenzaam op Het Loosdrechtse Terras.

Jacob van der Meulen houdt als onbezoldigd free-lance Loosdrechts correspondent voor de WWK een oogje in het zeil inzake de woelige ontwikkelingen waar het robuuste geschenk van de VVD, het VVD-bankje tot nu toe weerstand aan bood. Nu is het bankje het slachtoffer van bruut geweld. Het werd uit de grond gerukt en zomaar ergens op de verlaten vlakte neergekwakt. Niemand kijkt er nog naar om. Zo ga je in Loosdrecht toch niet met een cadeau om? (Zeker niet als het van de VVD komt.)

Het wordt tijd dat wethouder Joep Frijdal (VVD) en fractievoorzitter Gert Zagt (DB) de handen ineen slaan om het VVD-cadeau van toenmalig fractievoorzitter Joep Frijdal (VVD), dat feestelijk in gebruik werd genomen door toenmalig wethouder Jaap van Waveren (DB), in ere te herstellen.


Feest!! 2012. Wethouder Jaap van Waveren (DB) onthult het door fractievoorzitter Joep Frijdal (VVD) geschonken bankje op het terrein van het Dorpscentrum Loosdrecht.

Kom op heren, doe er wat aan!

ingezonden brief

Deel 3 in het feuilleton "Er was eens een VVD bankje".

Het VVD bankje  dat fier overeind stond,  maar wel onder het bouwafval, heeft ernstig geleden van het dance event Little Venice tijdens de gondelvaart.

Voor de plaatsing van de enorme evenementstent is het bankje uit de grond getrokken en werd het tijdelijk op het bouwkavel van Veerman geparkeerd.

Nu de tent weer is verwijderd is het bankje, niet verankerd in de grond, maar eenvoudig er boven op, ergens neergezet op de desolate vlakte die is overgebleven na het evenement (modder, diepe wielsporen. waterplassen, de straat onder de bagger).

Wie neemt actie om het te herplaatsen? De organisator van het evenement in het kader van schoon opleveren van de lokatie of de gemeente?

En als er toch gewerkt wordt, dan meteen een beetje draineren zodat het water kan weg lopen?

Jacob van der Meulen
Oud Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
VVD
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief