WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen Artistique
Ankeveen, za 8 augustus 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Over zes weken wordt het kunstfestival Ankeveen Artistique weer gehouden met tientallen deelnemers.

persbericht

Ankeveen Artistique loopt warm!

Over slechts een week of zes is het zover.  Ankeveen Artistique houdt dan haar Art-festival met vele tientallen deelnemers die, nog meer dan in voorgaande jaren, op het festival met hun werk bezig zullen zijn.

Vanaf nu zullen wij u wekelijks bijpraten over speciale deelnemers. Een van de opvallendste deelnemers is Ilona Woltring uit Weesp.
Het is echt verbazingwekkend hoe zij haar beelden en figuren creëert, niet uit hout, marmer of steen maar uit kunststof en van papier-maché. Het door haar gebruikte materiaal is zo licht dat haar werken kunnen drijven en dat laat zij in Ankeveen ook zien. Een deel van haar werk zal dan namelijk geëxposeerd worden, al drijvend in het water van de Ankeveense ijsbaan.

Tijdens ons bezoek aan een vriendelijke en gastvrije Ilona hebben wij ook andere en kleinere werken van haar gezien, geschikt voor een plekje in de tuin of in de huiskamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van de meest fantasievolle katten”mand” die u ooit hebt gezien.

Wilt u meer weten over het Art-festival of alvast kennismaken met de andere kunstenaars en deelnemers, kijk dan op onze website www.ankeveenartistique.nl of reageer naar email: artfestivalAA@gmail.com

En zet de datum, 20 september vast in uw agenda. U mag het Art-festival niet missen!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief