WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bouwplan Oppad
Oud Loosdrecht, do 10 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Sjors Chamboné uit Loosdrecht roept het nieuwe college en de nieuwe raad op om het bouwplan aan het Oppad in Loosdrecht stil te leggen.

ingezonden brief

Geacht College van Burgemeester en Wethouders en leden van de Gemeenteraad van Wijdemeren,
 
Wederom krijg ik sterk de indruk dat in dit geval of het oude College of de ambtenarij nog even snel dit tot nu toe mislukte bouwplan nieuw leven in wil blazen.

Wij verzoeken u om dit bouwplan stil te leggen en weer in overleg met de bewoners en ondernemers op en rond het Oppad te gaan. Of durft u het aan om zo snel na de verkiezingen uw kiezers al weer links te laten liggen?

40 ondernemers op en rond de Oud Loosdrechtsedijk en 190 bewoners op en rond het Oppad hebben vorig jaar hun handtekening gezet onder een zienswijze tegen dit bouwplan en de gemeente verzocht om op het Oppad de parkeerplaatsen te realiseren die o zo tekort zijn in dit gebied. Dit is een feit en staat in uw Structuurvisie, Verkeersvisie en Toeristische visie.

De weerstand tegen het bouwplan Oppad onder de bevolking is toen door de grootste fractie en nog een paar partijen volledig genegeerd. U kunt het negeren van de bevolking met uw nieuwe College en Gemeenteraad weer recht zetten. Ga weer met ons in overleg en neem over dit dossier voorlopig geen beslissing. Hier vindt u de gehele brief aan de gemeente. Zie http://sjorschambone.wordpress.com/2014/04/08/stop-het-bouwplan-oppad-gemeente-wijdemeren-ga-weer-in-overleg-met-de-bewoners-en-ondernemers-in-oud-loosdrecht/

Sjors Chamboné
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief