WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Rotary Sponsor-Golf
Wijdemeren, wo 9 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Rotary Wijdemeren organiseert op donderdag 22 mei a.s.een sponsor-golftoernooi op de golfclub van Almeerderhout ten gunste van weeskinderen in Ghana.

persbericht

Golf mee voor het goede doel

Rotary Wijdemeren is de uitdaging aangegaan om een sponsorevenement te organiseren ten behoeve van de stichting SOLA. Een heel sympathiek project dat in 2002 is opgezet door twee jonge betrokken vrouwen uit Wijdemeren. Het project, dat zich inzet voor weeskinderen in Ghana, verdient alle support.

Rotary Wijdemeren organiseert hiervoor een sponsor golftoernooi op de golfclub van Almeerderhout op donderdag 22 mei a.s.. Al meerdere keren heeft Rotary Wijdemeren een bijzonder gezellig en succesvol evenement georganiseerd, waarmee o.a. een mooi bedrag is opgehaald voor het project waterputten in Kameroen.

Dit keer is het ophalen van geld voor de weeskinderen in Ghana het doel.
Rotary Wijdemeren hoopt minimaal 60 golfers te mogen begroeten die met hun deelname, individueel of met een heel team, het project steunen.
Na afloop staat er een BBQ buffet klaar en wordt er een heuse veiling georganiseerd met verrassende kavels, waaronder een lunch met de Minister van Defensie, Jeanine Hennis-Plasschaert.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden vóór 20 april a.s. via golf@rotarywijdemeren.nl.
De kosten bedragen €. 150,= per persoon, waarmee het goede doel, Stichting Sola, wordt gesteund.

Rotary Wijdemeren doet een oproep aan enthousiaste en betrokken golfers om zich aan te melden voor deze sportieve golfmiddag.

Voor info inzake Stichting SOLA kijk op  www.stichtingsola.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief