WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lentemarkt Ankeveen 3 mei
Ankeveen, vr 4 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 3 mei wordt de lentemarkt van Bruisend Ankeveen gehouden, waarbij de organisatie weer allerlei extra kramen naar Ankeveen hoopt te krijgen.

persbericht

Lentemarkt Ankeveen op 3 mei 

We hebben al weer een poosje een lentegevoel met het mooie weer. De lente is vroeg begonnen dit jaar. Krokussen en narcissen zijn al bijna uitgebloeid en de paarden- en pinksterbloemen bloeien al dat het een lust is.,

Bruisend Ankeveen is inmiddels met de wekelijkse markt het 10e jaar ingegaan en blijft aan de weg timmeren door een paar keer jaar een markt te organiseren met een eigen thema, en daardoor het publiek iets extra’s te bieden.De zaterdagmarkt is vergroeid met Ankeveen, en beleeft de laatste weken weer een impuls als het gaat om bezoekersaantallen. Op zaterdag 3 mei wordt de lentemarkt gehouden, waarbij de organisatie weer allerlei extra kramen naar Ankeveen hoopt te krijgen. Wij doen hierbij een oproep aan ieder, die de afgelopen jaren op deze markt heeft gestaan, om ook dit jaar weer een standplaats in te nemen. Ook nieuwe ondernemers zijn van harte welkom, mits het aanbod niet concurreert met de vaste wekelijkse ondernemers.
De kraamhuur bedraagt € 25,00 voor een hele kraam, en € 12,50 voor een halve kraam. De markt duurt van 08.00 tot 12.30 uur.

U kunt zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar bruisendankeveen@gmail.com. Wilt u daarin uw naam vermelden, uw branche en verdere contactgegevens zoals telefoonnummer. Wij nemen dan met u contact op.
Voor meer informatie kunt u bellen met Tiny Beemsterboer, 035-656 1507.

Bruisend Ankeveen,
www.bruisendankeveen.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief