WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Niet Gegooid, maar Gestapt
Nederhorst den Berg, wo 30 oktober 2013

Hilbrand Korver heeft een andere kijk op de PvdA geschiedenis dan Cor Koster. Ben Steenvoorden is uit de PvdA gestapt, niet gegooid, om later te belanden bij DB.

ingezonden brief

Daar kan u het mee doen volgens Cor Koster.

Na een analyse van de huidige samenstelling van de raad stelt hij vast dat er de komende verkiezingen weinig te kiezen valt. In zijn analyse komt nogal wat geschiedvervalsing voor.

Zoals de mededeling dat Ben Steenvoorden uit de PVDA gegooid is.
Dit is onjuist!! De vernieuwende mensen op de PvdA-lijst zagen hun aan de kiezers beloofde  burgerparticipatie stuk lopen in de spreekbuis van de fractie de heer Jan Hermans.
Deze vertelde aan een ieder die het horen wilde dat hij een modern comminucatie apparaat op zak had (I pad). Echter in het halve jaar dat hij fractievoorzitter was had hij geen enkele mail verstuurd of beantwoord aan de fractie, noch aan de fractieassistenten, noch aan de mensen verder op de kieslijst, noch aan de leden of andere kiezers.

Omdat Ben Steenvoorden, Michael Kulkens, Mario Wouters en Theo Andriessen dit kiezersbedrog vonden hebben ze aan Jan Hermans gevraagd of hij wilde opstappen.

Het plaatselijke bestuur wilde daarna de vier leden hun lidmaatschap ontnemen.
Dit gaat bij de PvdA alleen nadat het Nederlandse hoofdbestuur dat goed vindt.
Om dat te beoordelen is er een Cie ingesteld om dit te onderzoeken. Die kwam tot de conclusie dat het voor de toekomst van de PvdA het beste zou zijn dat Jan Hermans terug zou treden en de vernieuwers voluit aan de slag zouden gaan. Toen het plaatselijke bestuur dit advies niet overnam, heeft Ben cs. besloten niet langer energie te steken in een organisatie PvdA plaatselijk en besloten om alle energie aan te wenden voor het raadswerk ten bate van de inwoners van Wijdemeren.

Hilbrand Korver
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief