WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Afscheid Gerard Abrahamse
Wijdemeren, di 29 oktober 2013

Gisteren nam wethouder Gerard Abrahamse afscheid van het Wijdemeerse gemeentebestuur. Hij werd toegesproken door burgemeester Smit en VBEKC voorzitter Erik Greve.

De afscheidsreceptie van wethouder Gerard Abrahamse werd zeer druk bezocht.

Burgemeester Smit memoreerde dat de wethouder van buiten het langszittende collegelid was, omdat hij in het vorige college al wethouder van Financiën was. De burgemeester en de andere wethouders traden aan bij de vorming van dit college. De burgemeester gaf aan dat het kantoor van de wethouder een soort nostalgische oase is in het overigens moderne gemeentehuis. Abrahamse heeft het meubilair uit de voormalige burgemeesterskamer van burgemeester Wim Kozijn in 's-Graveland in gebruik. Ook gebruikt hij een omvangrijke papieren agenda met ringband. De iPad draagtt hij wel met zich mee, al was het maar om aan te tonen dat hij met zijn tijd mee gaat. Bij het uitspreken van deze woorden knikte de toegesprokene bevestigend.


Links Erik Greve, de voorzitter van de VBEKC, de actiegroep van de bewoners van de Emmaweg, Koninginneweg en Cannenburgerweg (Vaartwegen).
Rechts wethouder Gerard Abrahamse die een boek in ontvangst neemt.


Wethouder GErard Abrahamse en zijn echtgenote in gesprek met Joep Frijdal,
de fractievoorzitter van de VVD.

Dat was het moment dat wij onverwacht weggeroepen werden als gevolg van de storm. De toespraken van Erik Greve en de afscheidsspeech van wethouder Abrahamse hebben wij daardoor niet meer kunnen horen. Die kan u ongetwijfeld binnenkort in het Weekblad Wijdemeren nalezen.

Tongue in Cheek

Omdat de rij te lang was konden wij helaas de wethouder zelfs niet de hand schudden. Vanaf deze plek wensen wij hem in de toekomst het beste toe. Gevoel voor humor kon de wethouder niet ontzegd worden, want hij kon de 'tongue in cheek' grappen in de WWK zeer waarderen. Dat was een eigenschap van hem die wij op onze beurt zeer in hem konden waarderen.

Gerard, het ga je goed.

Tsjilp, tsjilp

bron
WWK
foto
Herman Stuijver
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief