WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwe Directeur GGD
Wijdemeren, do 17 oktober 2013

Kasper Driehuijs per 1 december 2013 voor een periode van twee jaar  benoemd tot directeur Publieke Gezondheid bij GGD Gooi & Vechtstreek.

persbericht

Kasper Driehuijs nieuwe directeur GGD

Drs. K.E. Driehuijs (1972) is door het Algemeen Bestuur van Regio Gooi en Vechtstreek per 1 december 2013 voor een periode van twee jaar  benoemd tot directeur Publieke Gezondheid bij GGD Gooi & Vechtstreek.

Hij volgt hiermee mevrouw drs. J.M.G. Engelsman op die per 1 december aanstaande met pensioen gaat. Als directeur Publieke Gezondheid (PG) is hij eindverantwoordelijk voor de totale organisatie van de GGD. De GHOR-taken worden gemandateerd aan de plaatsvervangend directeur PG, de heer A.R.J. Stumpel, arts.
De heer Driehuijs participeert wel in het team voor de operationele functies voor de GHOR als adviseur gezondheid, door onderdeel uit te maken van het consignatierooster en deelname aan de beleidsteamoefeningen van de gemeenten.

De heer Driehuijs is sinds 2004 werkzaam als griffier van de gemeente Hilversum. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij de gemeente Amersfoort en als vakbondsbestuurder bij De Unie MHP.

In diverse (neven)functies heeft hij blijk gegeven van een grote affiniteit met het Sociaal Domein, en specifiek met de gezondheidszorg daarbinnen. Zo was hij jarenlang lid van de Raad van Toezicht van de ambulancedienst in de provincie Utrecht en directievoerend bestuurder van een eerstelijns gezondheidscentrum. Op dit moment is hij onafhankelijk voorzitter van een platform van OGGZ instellingen.

Driehuijs: ‘Ik ben blij met het in mij gestelde vertrouwen. De GGD is een prachtige organisatie in een sterk veranderende omgeving. Mijn doel is om samen met het management en de medewerkers een  organisatie neer te zetten, die toegerust is op haar (nieuwe) taken, en die handen en voeten geeft aan de wensen van de politiek en samenleving.’

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief