WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nacht van de nacht bij NM
's-Graveland, di 15 oktober 2013

Zaterdag 26 oktober organiseert het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ‘s-Graveland een spannende avondwandeling voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.

persbericht

Nacht van de nacht bij Natuurmonumenten

Zaterdag 26 oktober vanaf 19.30 uur organiseert het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ‘s-Graveland een spannende avondwandeling voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. De tocht duurt anderhalf uur.

Nacht van de nacht

Wist je dat Nederland behoort tot één van de landen met de meeste lichtvervuiling? Nederland kent dan ook maar weinig donkere plekken. Tijdens deze avondwandeling, op zaterdag 26 oktober, ontdek je hoe donker of licht het is op de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Misschien komen we wel een vos of een ree tegen of horen we een bosuil. Aan het eind van de wandeling warmen we een marshmallow boven een kampvuur en smullen deze lekker op. Deze excursie is onderdeel van het evenement Nacht van de Nacht, dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Kosten: leden van Natuurmonumenten € 5,- per persoon en niet-leden € 8,- per persoon.

Reserveren

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus reserveer tijdig. Dit kan via Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b te ’s-Graveland, T (035) 656 30 80 of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief