WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Trio Rodin in het Jagthuis
Horstermeer, di 15 oktober 2013

Carles Puig (viool), Esther Garcia (cello) en Jorge Mengotti (piano) vormen sinds 2011 het Trio Rodin. Zij spelen op 27 oktober in het Jagthuis in de Horstermeer.

persbericht

Jong Spaans talent in het Jagthuis

Carles Puig (viool), Esther Garcia (cello) en Jorge Mengotti (piano) vormen sinds 2011 het Trio Rodin. Zij leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het conservatorium in Utrecht.

Hun triocarrière gaat snel, ze behaalden al verschillende prijzen op diverse internationale concoursen. Hoog tijd dat u hun spel in het Jagthuis komt beluisteren! Het trio heeft een mooi programma samengesteld met werken van componisten wiens naam met een B begint: Beethoven, Bridge, Breton, Bunch en Brahms.

Van deze laatste spelen ze het 3e trio, dat Brahms schreef toen hij een zomer aan de Thuner See doorbracht. Met vier Miniaturen van Frank Bridge waant u zich even op het Britse eiland. De Amerikaan Kenji Bunch heeft met zijn Intersections een geestig en uitbundig stuk geschreven waarin we kennis maken met een nieuwe wereld van geluid, vol ritmes en lyrische melodieën. Met het Geistertrio van Beethoven heeft Trio Rodin een ‘gouwe ouwe’ op het programma geplaatst.

Tenslotte spelen de jonge Spanjaarden een werk van hun landgenoot Tomas Breton. Hij was componist en dirigent in Spanje rond de vorige eeuwwisseling. Naast opera’s, zarzuelas en symfonische werken schreef hij ook kamermuziek, waaronder "4 piezas españolas". Het belooft een mooi concert te worden, we hopen dat velen van u kennis komen maken met deze jonge Spanjaarden.

Zondag 27 oktober 2013, aanvang 15.30 uur, entree 17,50 euro. Reserveren via de website www.jagthuis.nl, per e-mail via stal@jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief