WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zeilen bij Het Witte Huis
Loosdrecht, wo 9 oktober 2013

Watersportvereniging Het Witte Huis opent haar deuren op zaterdag 19 oktober van 10.00 tot 16.00 uur voor kinderen die willen kennismaken met zeilen.

persbericht

Het Witte Huis ontvangt jonge
wedstrijdzeilers in Loosdrecht

Watersportvereniging Het Witte Huis opent haar deuren op zaterdag 19 oktober van 10.00 tot 16.00 uur voor kinderen die willen kennismaken met zeilen. Al zeilende kinderen die meer willen weten over wedstrijdzeilen zijn ook van harte welkom. Op deze dag zijn topzeilers van Loosdrecht en van Nederland aanwezig om kinderen en hun ouders informatie te geven over zeilen en alles wat daarbij komt kijken.

Tevens is er voor de kinderen gelegenheid in Optimisten en Splashes te varen en de ouders kunnen vanaf het water een en ander gadeslaan. Ook zijn er voldoende spelelementen aanwezig.
Het Witte Huis organiseert deze dag in samenwerking met Zeilschool de Vuurtoren, Van Hellemond Sport en Verwoerd Watersport. Van hun expertise op het gebied van zeilen, fysieke training en techniek en kleding kan gedurende de dag gebruik gemaakt worden. Zie ook www.wsv-hetwittehuis.nl

Watersportvereniging Het Witte Huis,
Nieuw Loosdrechtsedijk 242a,
1231 LG Nieuw Loosdrecht.
www.wsv-hetwittehuis.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief