WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hr. Snapper: Kon. Onderscheiden
Kortenhoef, za 23 november 2013

Vanavond ontving de heer Snapper uit handen van burgemeester Smit een Koninklijke Onderscheiding na afloop van het jubileumconcert van het mannenkoor Crescendo.

Update 24-11-2013, 20.04: Foto's toegevoegd, alsmede een link naar het fotoalbum van Douwe van Essen op Facebook.


Burgemeester Smit speldt het lintje op bij
Cees Snapper.

Blij verrast met het lintje op de revers.

Douwe van Essen maakte een fotoalbum van het jubileumconcert van Crescendo en zette dat op Facebook.

De uitreiking van de onderscheiding vond plaats tijdens het jubileumconcert van Crescendo in de Hervormde Kerk aan het Noordereinde in ’s Graveland. De uitreiking gebeurde na afloop van het concert.

persbericht

De heer Snapper uit Kortenhoef benoemd tot
Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Op zaterdag 23 november ontving de heer C. Snapper uit Kortenhoef een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Smit. De uitreiking vond plaats tijdens een speciaal jubileumconcert van mannenkoor Crescendo vanwege het 100-jarig bestaan.

De heer Snapper is al 52 jaar lid van het mannenkoor Crescendo en ruim 38 jaar actief in het bestuur als penningmeester. Hij verricht zijn financiële taken secuur en met groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn zangcollega’s noemen hem daarom ook wel de spil van de vereniging.

IJsvereniging ‘Onderling Genoegen’

Voor de IJsvereniging ‘Onderling Genoegen’ in Kortenhoef zet de heer Snapper zich al 20 jaar in als bestuurslid. Hij is verantwoordelijk voor de aanschaf en het onderhoud van machines die zorgen dat het ijs in optimale conditie is. Tijdens ijsperiodes is de heer Snapper voortdurend in touw met het sneeuwvrij maken van het ijs, het oplossen van technische mankementen, het begeleiden van schaatstoeristen en het uitzetten van tochten.

Koster

Al 20 jaar is de heer Snapper koster van de Protestantse Kerk De Graankorrel in ’s-Graveland. Ook voert hij onderhoudswerkzaamheden uit aan de tuin en in en om het kerkgebouw. Het huis van de familie wordt regelmatig voor bijeenkomsten van de kerk beschikbaar gesteld. Zijn enthousiasme en betrokkenheid wordt door de kerkgemeenschap zeer op prijs gesteld.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief