WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nederhorst on Ice
Nederhorst den Berg, ma 11 november 2013

Nederhorst on Ice, de overdekte kunstijsbaan, wordt dit jaar voor het zesde seizoen van 23 november tot 5 januari georganiseerd door IJsclub Nederhorst.

persbericht

Nederhorst on Ice
vanaf 23 november 2013 tot 5 januari 2014

Nederhorst on Ice wordt dit jaar voor het zesde seizoen georganiseerd, door IJsclub Nederhorst. Een “overdekte kunstijsbaan met écht ijs” . Veel kinderen uit de regio hebben met het schoolschaatsen, in de voorgaande jaren, al van dit fenomeen mogen genieten.
Het oorspronkelijke idee, was om de jeugd te leren schaatsen, op echt ijs, maar dan op een niet-commerciële basis. Geheel draaiend op vrijwilligers. Natuurlijk is de steun van onze sponsors ook onmisbaar!

De afgelopen maanden zijn we heel druk met de voorbereidingen geweest voor dit geweldige evenement Nederhorst on Ice.  De opening is op vrijdagavond 22 november, waarbij iedereen welkom is én de kinderen deze avond hun eerste rondjes GRATIS mogen schaatsen. U kunt certificaten kopen voor het hele gezin, 10-rittenkaarten of gewoon een los toegangskaartje, meer informatie over prijzen en openingstijden vindt u op onze website: www.ijsclubnederhorst.nl

De horeca is, vanaf dit jaar, in beheer van IJsclub Nederhorst zelf. Ook hier zijn al veel voorbereidingen voor getroffen in de voorgaande maanden. De eerste bijeenkomst van enthousiaste “barvrijwilligers”, om verschillende cursussen voor deze baractiviteiten voor te bereiden, is al geweest. En de inrichting is warm en sfeervol mét gratis wifi.

Ook de evenementencommissie begint vorm te krijgen en de activiteitenagenda is bijna klaar. Binnenkort worden de flyers gedrukt en verspreidt in heel Wijdemeren, deze zal bij u in de bus vallen, met daarop de agenda van seizoen 2013-2014.

Vrijwilligers blijven altijd welkom. Wilt u ons meehelpen bij dit geweldige evenement, wilt u iets betekenen voor de ijsbaan of wilt u informatie stuurt u dan een e-mail naar: info@ijsclubnederhorst.nl  of kijk op onze website: www.ijsclubnederhorst.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief