WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dooddoener van NatMon
Kortenhoef, di 25 juni 2013

Johan van der Wolk uit Kortenhoef zegde zijn lidmaatschap van NM op. Hij kreeg een letterlijke 'dooddoener' als antwoord. Het lidmaatschap is per direct gestopt. Dat wel.

ingezonden brief

Even Apeldoorn Bellen

Vorige week heb ik mijn lidmaatschap van Natuurmonumenten opgezegd omdat ik het niet eens ben met het gevoerde beleid. Vandaag kreeg ik een reactie van NM. ( zie bijlage )

Een erg nette meelevende brief zou je zeggen waarin oprechte deelneming wordt betuigd aan mijn nabestaanden. Alleen…………… ik ben in het geheel niet overleden.

Als NM een organisatie was van onbesproken gedrag en met een warm hart voor natuur en mens, zou je geneigd zijn te denken dat het hier een om een pijnlijke vergissing gaat.

Maar helaas komt er steeds meer kritiek op het reilen en zeilen bij NM. Dat is hier op de Webkrant regelmatig te lezen, in mijn omgeving hoor ik dat en zelfs het personeel van NM heeft steeds meer kritiek.
Ik denk dan ook dat er sprake is van een structureel probleem bij NM. Waarbij ik dan denk dat het zelfreinigend vermogen van de eigen organisatie niet toereikend is. Er is een krachtig signaal nodig zoals bijvoorbeeld een dramatisch ledenverlies.

Dat je bij opzegging van het lidmaatschap dan een condoleance brief krijgt moet je maar even voor lief nemen, het is voor het goede doel.

Johan van der Wolk
Kortenhoef


Bijlage:

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief