WIJDEMEERSE WEBKRANT
Komend Weekend Beach!
Loosdrecht, zo 16 juni 2013

Het De Schakel-beachspektakel in Loosdrecht gaat op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni al weer voor de negenentwintigste keer van start.

persbericht

Sportieve beachliefhebbers aan slag in Loosdrecht

Het De Schakel-beachspektakel in Loosdrecht gaat op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni al weer voor de 29e keer van start. Hoofdsponsor cafetaria De Schakel ziet met vele belangstellenden, maar liefst 36 badmintonteams op de vrijdagavond en 54 volleybalteams op de zaterdag in een sportieve strijd gewikkeld.

De organisatie van LoVoC stort op het terrein voor sportzaal Eikenrode in Loosdrecht ruim 180 kubieke meter parelwit zand, waar op 5 velden door zo`n 400 sportieve deelnemers deze beachstrijd gestreden wordt. Naast deze sportieve acties zijn er ook nog andere activiteiten zoals luchtkussens voor de kinderen, basket-volley en sterke muzikale ondersteuning en catering. Ook dit jaar weer mooie prijzen in de Loterij, zoals een prachtreis en voor een weekeinde door Van Voorden beschikbaar gestelde Opel cabrio.

Het toernooi wordt op zaterdag afgesloten met de prijsuitreiking door de wethouder J. van Waveren en een geweldig liveoptreden van de in en om het eetcafe De Kaars meer dan bekende Nederlandstalige zanger Bob van Veen.

Informatie en programma: zie www.loosdrechtbeach.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief