WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WSVW staat op Provada
WSVW, do 6 juni 2013

Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren (WSVW) presenteren zich gezamenlijk op de PROVADA 2013, de vastgoedbeurs in de Amsterdam RAI op 4, 5 en 6 juni aanstaande.

persbericht

Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren presenteren zich gezamenlijk op de PROVADA 2013, de vastgoedbeurs in de Amsterdam RAI op 4, 5 en 6 juni aanstaande. De Vechtgemeenten hebben ontwikkelaars, beleggers en retailers veel te bieden!

De drie Vechtgemeenten vormen samen een prachtig gebied met een diversiteit aan kernen, de plassen, het open veenweidegebied, de buitenplaatsen en de Vecht als centrale ader. Omdat de regio bovendien te midden ligt van stedelijke agglomeraties (o.a. Amsterdam, Almere, Utrecht) zijn de economische en toeristische recreatieve kansen talrijk. De gemeenten zien hier kansen op samenwerking. Daarom nemen de gemeenten in juni 2013 gezamenlijk deel aan de Provada vastgoedbeurs waar private partijen, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar treffen om ideeën met elkaar te delen.

Kansen en mogelijkheden in Weesp

Weesp brengt ook dit jaar weer de bedrijventerreinen onder de aandacht. Er gebeurt immers veel op het gebied van ondernemerschap in Weesp. De Google eTown Award en de hoge notering in lijst van de economisch sterkste gemeenten zijn daar het bewijs van. Ook de ontwikkelingen omtrent de Bloemendalerpolder krijgen een plekje op de Provada. Begin vorig jaar werd al gevierd dat er met de uitvoerende fase van het woningbouwplan kon worden gestart. Momenteel wordt er door publieke en private partijen dan ook hard gewerkt om er voor te zorgen dat in 2014 de eerste paal de grond in zal gaan.

Twee bijzondere bouwprojecten in Wijdemeren

Gemeente Wijdemeren, parel in Gooi & Vecht, bekend van de Loosdrechtse Plassen, Ankeveense ijspret en de ’s-Gravelandse landgoederen, presenteert zich op de Provada met twee bijzondere bouwprojecten in Loosdrecht en Nederhorst den Berg. De Dennenlaan in Loosdrecht is een kleinschalige woningbouwlocatie gelegen op geringe afstand van de Loosdrechtse Plassen en het Loosdrechtse Bos met ruimte voor 7 rijwoningen en 15 appartementen. In Nederhorst den Berg komen eind 2014 vlak aan de Vecht en het boezemkanaal 26 vrije kavels beschikbaar.

Stichtse Vecht zet zichtlocaties in etalage

Stichtse Vecht is een groene gemeente met twaalf bijzondere kernen die een rijke historie combineert met het comfort van nu. De centrale ligging tussen Amsterdam en Utrecht maakt de gemeente een aantrekkelijk vestigingsgebied. De gemeente toont op de Provada de bouwprojecten ‘Cronenburgh’, gelegen in het noordwesten van de dorpskern Loenen aan de Vecht en ‘Op Buuren’ in Maarssen-dorp. Daarnaast wil de gemeente de Hazeslinger, de ontvangstruimte van Breukelen, herontwikkelen en zoekt hiervoor een partner. Een nieuwe eigenaar voor het gemeentekantoor Beek en Hoff, gelegen aan de rivier de Vecht in Loenen aan de Vecht wordt ook gezocht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief