WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen Artistique
Ankeveen, do 6 juni 2013

De Stichting Bruisend Ankeveen organiseert dit jaar op 21 september voor de zesde keer een Art Festival.

persbericht

Stormloop deelname Ankeveen Artistique

Kunst is in. Niet alleen staan er dagelijks lange rijen voor het Rijksmuseum in Amsterdam, ook in Wijdemeren is er een grote schare kunstminnend publiek. De kunstroute tijdens de afgelopen Pinksterdagen was een succes. En ook in Ankeveen is deze liefde voor kunst duidelijk te merken. Tijdens de kerkenveiling ten bate van de Dillewijn brachten talloze schilderijen en andere kunstvormen flink geld in het laadje.

Ankeveen Artistique

De Stichting Bruisend Ankeveen organiseert dit jaar voor de 6e keer een Art Festival. Aanvankelijk begonnen als uitbreiding op de wekelijkse zaterdagmarkt, is dit evenement echt gaan groeien. Zeker doordat het sinds twee jaar plaats vindt op het terrein van de Ankeveense IJsclub. De unieke locatie aan het water, midden in de natuur, heeft zijn uitwerking op zowel deelnemers als publieke belangstelling niet gemist. Vorig jaar was dit Art Festival een groot succes: ruim 60 deelnemers, en zo’n 1200 bezoekers.

Deelnemers

Inmiddels hebben zich al ruim 50 deelnemers aangemeld om op zaterdag op 21 september 2013 op dit Art festival te aanwezig te kunnen zijn, en lijkt het er op dat het deelnemersaantal van vorig jaar ruimschoots overtroffen gaat worden.
De organisatie streeft naar een gevarieerd aanbod van kunst, niet alleen beeldend, maar ook uitvoerend in de vorm van muziek, dans en poëzie.
Er zullen workshops zijn voor zowel kinderen als volwassenen, er zijn restaurants vertegenwoordigd, een wijnproeverij en optredens op het Open Podium.

Deelnemers kunnen zich nog tot 1 juli 2013 aanmelden via e-mail: bruisendankeveen@gmail.com. Informatie is te vinden op de website www.ankeveenartistique.nl of door middel van een telefoontje naar Jan van Ingen 06-29524633.

Namens Bruisend Ankeveen,

Jan van Ingen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief