WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Flameling Rectificeert
Wijdemeren, ma 15 juli 2013

Felix Flameling rectificeert. Niet de pers steekt veren op de hoed van de gemeente, dat doet de gemeente zelf op haar eigen hoed met haar persberichten, vindt hij.

ingezonden brief

Rechtzetting van duurzaamheidsartikeltje

Na een bilateraaltje met Rik Jungmann en even introspecteren vind ik het nodig mezelf op de vingers te tikken voor een opmerking in mijn artikel over duurzaamheid en het ECO-Award XXI.

Mijn uithaal naar de pers sloeg vooral op de persberichten die de gemeente zelf naar de kranten stuurt. Die berichten staan vaak bol van de genoegzaamheid. En dat ergert mij.

Mijn opmerking was inderdaad generaliserend, fout dus en niet zo bedoeld. Ik moet de Wijdemeerse Webkrant nageven dat zij over het algemeen zeer kritisch is, met name in de Zijlijn, de column van Rik Jungmann die ik zeer waardeer. Ik hoop dat hij daar nog lang mee doorgaat, zoals ik ook hoop en verwacht, dat Cor Koster zijn kritische bijdragen blijft leveren.

De politiek heeft die prikkelende commentaren nodig om scherp te blijven. Zelf ben ik doorgaans zeer kritisch, ook op mezelf. Daarom deze openbare reactie om mezelf op de vingers te tikken.

Felix Flameling
Groenlinks

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief