WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Campagne 2014 Gestart
Wijdemeren, do 11 juli 2013

Heel voorzichtig begint de campagne voor de raadsverkiezingen op 19 maart 2014 op gang te komen. De eerste twee lijsttrekkers zijn bekend, er heeft er zich één kandidaat gesteld.

Tijdens de verkiezingen van 2001, 2006 en 2010 hebben wij een pagina gereserveerd waar al het nieuws uit de campagne verzameld werd. De verkiezingen van 1998 in 's-Graveland zijn niet zo netjes gerubriceerd. De informatie uit die campagne staat wel in ons archief, maar verspreid tussen het andere nieuws.

Twee Lijsttrekkers bekend

Om de traditie voort te zetten is een pagina met de titel Campagne 2014 opgezet en gevuld met de nieuwtjes uit de afgelopen weken. De combinatie GL-PvdA is op dit moment verreweg het meest opvallend op die pagina. Fusie, keiharde ontkenningen, wel fusie, geen persbericht, toch een persbericht vullen de berichtjes. Twee lijsttrekkers zijn nu al bekend, Sandra van Rijkom voor GL-PvdA en Tim Emmelot voor de VVD. Joost Boermans heeft zich als lijsttrekker gekandideerd, maar moet nog door de afdeling gekozen worden. Bij Dorpsbelangen en het CDA houden ze de spanning er nog even in.

In de linkerkolom op de homepage van de WWK en in de rechterkolom van ieder bericht is een link toegevoegd naar de nieuwe campagnepagina.

De campagnepagina's van de afgelopen drie raadsverkiezingen staan in ons archief:

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief