WIJDEMEERSE WEBKRANT
Beukenhof: Week van de Lente
Nieuw Loosdrecht, ma 25 februari 2013

Na het succes van de Week van de liefde vorig jaar, organiseert de Beukenhof in Nieuw Loosdrecht deze week de ‘Week van de lente’.

persbericht

Extra aandacht in de Beukenhof tijdens “Week van de lente”

Na het succes van de Week van de liefde vorig jaar, organiseert de Beukenhof deze week de ‘Week van de lente’. Bewoners en medewerkers kunnen de hele week rekenen op bijzondere traktaties en extra leuke activiteiten om het dagelijks leven voor en met elkaar prettig en bijzonder te maken. Tijdens de Week van de Lente heeft de zorg en de samenwerking tussen bewoners en medewerkers bijzondere aandacht.

“Zorgen doe je samen en aandacht voor elkaar is de basis voor uitstekende zorg.” aldus locatiemanager Caro Botman. Maandagochtend startte de week van de Lente met een gezamenlijk ontbijt voor alle medewerkers in het restaurant van de Beukenhof.  De hele week staan de deuren van het Sense atelier open voor de medewerkers voor coaching, massage en kleurenreading .“ Bij de receptie  hebben we een vaas met  zonnetjes neergezet, waarmee collega’s elkaar een extra compliment kunnen maken”.

Uiteraard is er ook extra veel aandacht voor onze bewoners. Ook zij kunnen elkaar op een speciale manier een ‘opsteker’ geven of een wens laten bezorgen. Elke ochtend staat een vaas met verse narcissen voor hen klaar bij de receptie, voorzien van blanco kaartjes. Iedereen mag een kaartje schrijven. De narcissen worden elke dag in het huis bezorgd. Verder bruist het verpleeghuis van de speciale lente activiteiten, van muziekoptredens tot amusement en welness. Aan alle bewoners wordt, samen met hun familie of andere naasten, een gezellig diner aangeboden en dagelijks ontvangt iedereen een feestelijke lekkernij. “In deze week van de lente geven we elkaar bijzondere aandacht en wat is er mooier dan dat!”

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief