WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstloop SV 's-Graveland
's-Graveland, di 24 december 2013

Op Tweede Kerstdag  wordt de traditionele (achtendertigste) Kerstloop gehouden bij de s.v. 's-Graveland.

persbericht

Kerstloop

Donderdag 26 december, dat is op Tweede Kerstdag,  wordt de traditionele (38e) Kerstloop gehouden bij de s.v. 's-Graveland.

De start is om 10.30 uur aan het Kininelaantje en inschrijven kan vanaf 9.30 uur of nog makkelijker: op internet via www.inschrijven.nl. De afstand van de Kerstloop is 7,5 km. en voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een recreatieloopje over iets meer dan 2 km. Zij starten kort nadat de grote loop is vertrokken. Voor het inschrijfgeld hoeven deelnemers het niet te laten, want al sinds de invoering van de euro bedraagt dat € 3,00. En daarvoor krijgen de deelnemers ook nog een nuttige herinnering en na afloop energiedrank.

Voordeel van de organisatie bij een sportvereniging is, dat er voldoende kleed- en douchegelegenheid is. Er zijn acht ruime kleedkamers beschikbaar met aparte kleedkamers voor de vrouwen.
De route van de Kerstloop gaat via het Kininelaantje en het Zuidereinde naar de ingang van het bos bij Gooilust. Over goed begaanbare bospaden en geaccidenteerd terrein komen de deelnemers zo’n zes kilometer later het Corversbos uit ter hoogte van de Beresteinseweg. Via het Kininelaantje keren ze na bijna 7,5 km. weer terug bij de finish. De Kidsrun voert de deelnemertjes alleen over het Kininelaantje.

Al jaren blijken veel mensen het fijn te vinden om tijdens de Kerstdagen er even tussenuit te zijn om de benen letterlijk te strekken. De Kerstloop is dan ook voor veel deelnemers een jaarlijks weerzien in een gezellige omgeving. Dat alles maakt de Kerstloop tot een ideaal evenement waar zowel de wedstrijdloper, de getrainde loper als de recreant zijn plek heeft gevonden. Dus mis ‘m niet op 26 december a.s.

Voor meer informatie: 0651437008

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief