WIJDEMEERSE WEBKRANT
VVD Kandidatenlijst
Wijdemeren, wo 11 december 2013

De VVD heeft de complete kandidatenlijst vrijgegeven voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart volgend jaar. Tim Emmelot voert het liberale deel van Wijdemeren aan.

Op dit moment zijn de lijsten van het CDA, de VVD en D66 bekend. Dorpsbelangen stelt de lijst binnenkort samen. De samenwerkende progressieven van GL en de PvdA hebben wel hun lijsttrekkers bekend gemaakt, maar nog niet hun complete lijst.


Tim Emmelot, lijsttrekker VVD

Campagne 2014

persbericht

Kandidatenlijst VVD

De VVD Wijdemeren presenteert met trots de eerste zes kandidaten op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Een lijst die de gelegenheid geeft aan nieuwe kandidaten om zich te profileren en anderzijds ook de naar onze mening noodzakelijke continuïteit biedt om het ingezette beleid voort te zetten.

Lijsttrekker is Tim Emmelot. Tim is een jonge recreatie-ondernemer in Wijdemeren. Tim heeft een paar jaar politieke ervaring opgedaan als raadslid in Laren. Zijn aandacht gaat – uiteraard – uit naar recreatie en onze lokale economie. Ook ruimtelijke ordening kan op ruime belangstelling van Tim rekenen.

Op de tweede plaats staat Sieta Vermeulen. Sieta heeft haar sporen in de lokale politiek ruimschoots verdiend. Zij heeft 10 jaar raadservaring opgedaan in Nederhorst den Berg en is op dit moment voorzitter van de VVD in Wijdemeren. Zij wil zich de komende raadsperiode richten op maatschappelijke zaken en met name de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). In het dagelijks leven is Sieta Human Resources Manager.

Nummer 3 is de huidige fractievoorzitter Joep Frijdal. Joep is de afgelopen 8 jaar hèt VVD gezicht in Wijdemeren geweest. Als fractievoorzitter heeft hij een brede kennis van de lokale politiek, met name gemeentelijk bestuur, financiën en verkeer en vervoer. In dit laatste werkgebied is hij als partner in een adviesbureau veel betrokken bij aanbestedingsprojecten. Verder is hij betrokken geweest bij de start van Duurzaam Inkopen in Nederland. Daarnaast is hij ICT-er en is hij secretaris/penningmeester van de stichting EXIN, het exameninstutuut voor professionele ICT-ers in Nederland. Joep heeft aangegeven op een lagere plek op de kandidatenlijst te willen staan omdat hij voorstander is van verjonging.

Op de vierde plaats staat Martin Vuyk. Martin is de afgelopen 4 jaar raadslid geweest en was daarvoor 4 jaar actief als fractie-assistent. Hij heeft zich jarenlang ingezet voor de bewonersvereniging Horstermeerpolder. Martin’s expertise ligt op het gebied van ruimtelijke ordening. In het dagelijks leven is Martin Software Architect bij IBM.

Robby Israel staat op de vijfde plaats. In het verleden is Robby voorzitter van de lokale afdeling geweest. Tevens is hij voorzitter geweest van de Stichting Kunstbezit, waarvan prachtige stukken zijn te bewonderen in het gemeentehuis. De afgelopen jaren heeft hij regelmatig van zich laten horen als hij het wel of niet eens was met beslissingen van de lokale politiek. Robby’s specaliteiten liggen op het gebied van bestuur en integriteit.

Als zesde kandidaat presenteren wij Michiel van Balen. Michiel heeft gekozen voor een lagere plaats op de kandidatenlijst omdat zijn dagelijkse activiteiten heel veel tijd opslokken. Desalniettemin wil Michiel actief betrokken blijven bij de lokale politiek. Michiel is in de periode 2007 – 2010 gemeenteraadslid geweest en is op dit moment fractie-assistent voor de VVD. Michiel heeft ervaring op alle politieke beleidsterreinen, met name financiën en ruimtelijke ordening, en is dus breed inzetbaar.

VVD Wijdemeren, kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014

 1. Tim Emmelot, Kortenhoef
 2. Sieta Vermeulen, Nederhorst den Berg
 3. Joep Frijdal, ’s-Graveland
 4. Martin Vuyk, Nederhorst den Berg
 5. Robby Israel, Kortenhoef
 6. Michiel van Balen, Loosdrecht
 7. Huib Tijssens, Loosdrecht
 8. Maarten van Dijk, Loosdrecht
 9. Anton van Dijk, Ankeveen
 10. Eveline van Raaij, ‘s-Graveland
 11. Eric Kroese, Loosdrecht
 12. Aart van der Sluis, Kortenhoef
 13. Bart Slagter, Loosdrecht
 14. Jan Aalberts, Loosdrecht
 15. Henk Stamhuis, Loosdrecht
 16. Peter Busch, Loosdrecht
 17. André Spils, Loosdrecht
 18. Dirk Schoenmaker, Loosdrecht
 19. Jan Siemons, Loosdrecht
 20. Corry Zagt, Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief