WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Schrijf uw Biografie!
Kortenhoef, ma 26 augustus 2013

De uit Kortenhoef afkomstige schrijfster Truska Bast organiseert twee cursussen Levensverhalen Schrijven. Schrijf uw leven op. Voor u zelf en voor uw kinderen.


Truska Bast

Truska Bast is journalist en schreef onder andere voor Het Parool, De Groene Amsterdammer, Opzij en Linda. En zij die na ons komen schreef zij in opdracht van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI), dat onder meer onderzoek doet naar de veranderende levensloop, ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van het NIDI. (Tekst van de website van uitgever Nieuw Amsterdam.)

ingezonden bericht

Nog enkele plaatsen in korte cursus Levensverhalen Schrijven
Cursus start op 17 en 19 september

Bent u ook al zo lang van plan om de verhalen uit uw leven op papier te zetten? Met als doel ze te bewaren voor het nageslacht, of om terug te blikken op uw leven, de rode draad te vinden? Dan is de cursus Levensverhalen Schrijven, onder begeleiding van schrijfster en schrijfdocent Truska Bast iets voor u!

In het sfeervolle tuinhuis Klein Laren, gelegen in hartje Laren, organiseert Truska Bast een korte cursus. In een persoonlijke setting (de groep bestaat uit maximaal tien deelnemers) gaat u met heldere en inspirerende schrijfopdrachten aan de slag.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 2,5 uur. Elke week staat een ander thema centraal. Met behulp verschillende schrijftechnieken wordt u op weg geholpen. Zo ontdekt u wat nodig is om uw persoonlijke herinneringen op papier te zetten. En: hoe bijzonder het is om dat te doen!

Wat: vier bijeenkomsten van 2,5 uur.
Voor wie: iedereen die van schrijven houdt en nieuwsgierig is wat Levensverhalen Schrijven kan opleveren.
Wanneer: dinsdagdavond van 19.30u tot 22.00u (data: 17 en 24 september, 1 en  oktober) Of: donderdagochtend van 9.30 u tot 12.00u (data: 19 en 26 september, 3 en 10 oktober).
Waar: Laren, Sint Janstraat 27c, Laren.
Kosten: 140 euro (inclusief oefenmaterialen).

Aanmelden en meer informatie: www.truskabast.nl. Of mail naar truska.bast@gmail.com.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
FB/ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief