WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Studio Speels Kortenhoef
Kortenhoef, ma 26 augustus 2013

Studio Speels in Kortenhoef start vanaf woensdag 25 september weer met nieuwe toneel-en improvisatielessen voor kinderen van 6 t/m 16.

persbericht

Toneel- en improvisatieles weer van start in Kortenhoef

Studio Speels in Kortenhoef start vanaf woensdag 25 september weer met nieuwe toneel-en improvisatielessen voor kinderen van 6 t/m 16.

Er zijn verschillende mogelijkheden, van een workshop improvisatie (zoals de Lama’s) voor middelbare scholieren tot aan een productiegroep. Daarin werken de kinderen 20 lessen lang naar een voorstelling toe. De lessen vinden plaats in het verenigingsgebouw van toneelvereniging DSO aan de Kwakel (naast de Gemeentewerf Kortenhoef). Schrijf je snel in, want vol = vol.

Nieuw: workshop voor middelbare scholieren

Nieuw dit semester is de workshop Improvisatie. De workshop bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur en is bestemd voor middelbare scholieren. Opdrachten zoals uit het TV-programma De Lama’s staan centraal. Dat wordt dus veel lachen! Durf jij het aan? Kan je goed improviseren of wil je dat leren, meld je dan nu aan. Kosten bedragen 40 euro.

Productieles

Naast de improvisatielessen zal een groep ook weer aan een productie gaan werken. In het voorjaar was de voorstelling “Groene eieren met ham”, opgevoerd in het theatertje van de bibliotheek in Hilversum, een groot succes. Om een productie in elkaar te zetten, de rollen te verdelen en de teksten te oefenen zijn 20 lessen nodig. Als je nu start, zal in het voorjaar de voorstelling zijn. De productieles is voor kinderen van ongeveer 10 tot 14 jaar, afhankelijk van je ervaring.

Naast de productieles is er ook nog de basistoneelles, als daar zich voldoende kinderen voor aanmelden. In de toneelles staat plezier centraal en ondertussen leer je stiekem veel op het gebied van communicatie en presentatie. De lessen worden gegeven door Mirjam Arnoldy. Zij heeft veel ervaring met toneelspelen, musicals en improvisatie. Ook is ze werkzaam als docent Communicatie en Onderzoek aan Hogeschool Tio in Utrecht. De lessen vinden plaats op woensdagmiddag. De kosten bedragen 8 euro per les van 1,5 uur. Wil je je inschrijven of wil je meer informatie: mail naar Mirjam: mirjam.arnoldy@planet.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief