WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wijdemeerse Thriathleten
Nederhorst den Berg, zo 18 augustus 2013

Zeven Bergers en zeven andere Wijdemeerders doen volgende week mee aan de Triathlon in Weesp. Zwemmen, fietsen en lopen.

ingezonden berichtt

Geachte redactie,

Op zondag 25 augustus vindt in Weesp voor de 24e keer een triathlon plaats. U weet wel zwemmen, fietsen en lopen. De (zwem) start vindt plaats ter hoogte van de RK kerk in het centrum van Weesp. Er wordt gezwommen door "Smal Weesp" (= stadsgracht). Er wordt 1 km gezwommen, 40 km (5 rondjes) gefietst en 10 km (3 rondjes) gelopen. De wedstrijd is prima te volgen voor het publiek omdat alles zich rondom het centrum afspeelt.

Er hebben zich 400 deelnemers aangemeld en daarmee is de wedstrijd vol. Er wordt in twee groepen gestart. De eerste groep om 12.00 uur en de tweede om 13.30 uur. De start op zich is al een spektakel met 200 zwemmers die tegelijkertijd van start gaan. Ga eens kijken!

Uit Wijdemeren zijn 14 deelnemers waarvan de helft afkomstig is uit Nederhorst den Berg. Niet verwonderlijk omdat men daar al jaren met veel enthousiasme de minitriathlon (de helft van bovengenoemde afstanden) organiseert. Het geeft ook aan hoe belangrijk het is dat er vrijwillgers zijn die dit soort dingen organiseren. Het zet (blijkbaar) aan tot sporten en dat is goed voor iedereen.

Ben Steenvoorden
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief