WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
CDA over Munniksveen
Kortenhoef, di 6 augustus 2013

Het CDA signaleert dat de uitvoering van de herbestrating in de wijk Munniksveen in Kortenhoef afwijkt van de afspraken en meer overlast geeft dan nodig.

ingezonden bericht

Vragen herinrichting Munniksveen, Kortenhoef

Voorafgaande aan de herinrichting van Munniksveen in Kortenhoef heeft de gemeente met klankbordgroepen gewerkt aan een gedragen ontwerp.

Van bewoners hebben wij begrepen dat dit proces succesvol is verlopen. Anders lijkt het te gaan bij de uitvoering. Met enige regelmatig zijn er calamiteiten gemeld, zoals kapotte kabels en leidingen. Ook de bewegwijzering van de omleidingen laat te wensen over. En omwonenden ervaren buitensporige overlast van de opslag en werkzaamheden op het terrein van de voormalige Antoniusschool. Daarnaast hebben buurtbewoners van de Sandersonhof en Wincklerhof ons onlangs laten weten dat de maatvoering van de parkeerplaatsen niet overeenkomt met de gemaakte afspraken.

De CDA-fractie heeft de volgende vragen:

  1. Welke maatregelen hebt u genomen om calamiteiten, zoals op de Egidius Blocklaan, zoveel mogelijk te voorkomen?
  2. Welke maatregelen hebt u genomen om er zorg voor te dragen dat de bewegwijzering van de omleidingen steeds overeenkomen met de actuele situatie?
  3. Wat zijn de resultaten van uw gesprekken met omwonenden en aannemer om de overlast rond het terrein van de voormalige Antoniusschool zoveel mogelijk te beperken?
  4. Waarom worden de parkeerplaatsen smaller uitgevoerd dan de met de bewoners afgesproken minimale breedte van 2,50 mtr?

Met vriendelijke groet,
Fractie CDA Wijdemeren

Theo Reijn
Jan Verbruggen
Kees Haverkamp

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief