WIJDEMEERSE WEBKRANT
Afsluiting Loodijk Ankeveen
Ankeveen, wo 24 april 2013

Van 3 tot 6 mei zal de Loodijk (N236) bij Ankeveen geheel afgesloten zijn vanwege de aansluiting van de weg op de nieuwe rotonde.

De volledige aankondiging van de werkzaamheden, een toelichting daarop en de omleidingsroutes zijn te vinden op de website van de provincie.

Onderstaande tekst komt uit die aankondiging:

Werkzaamheden aan de N236 ter hoogte van de oostelijke Faunapassage

De provincie sluit tussen vrijdag 3 mei 20.00 tot maandag 6 mei 6.00 uur de Loodijk - Gooilandseweg in Ankeveen af om de noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is het kruispunt Hollands End - Loodijk (N236) in de periode van vrijdag 3 mei 20.00 tot zaterdag 25 mei 6.00 uur afgesloten om de aansluiting op de nieuwe rotonde aan te leggen. De werkzaamheden veroorzaken verkeershinder voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers kunnen gewoon gebruik maken van het bestaande en deels nieuwe fietspad over de Oostelijke Faunapassage.

Afsluitingen

De N236 is in het weekeinde van 3 tot 6 mei vanaf het industrieterrein De Boomgaard (Loodijk) tot de Gooilandseweg tot net voorbij de aansluiting met de Melkmeent afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. In de periode van 3 mei tot 25 mei is het niet mogelijk om Ankeveen te bereiken vanaf de N236 via Hollands End.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het bestaande asfalt en het inrichten en asfalteren van de nieuwe weg, de rotonde en de oostelijke faunapassage. Na dit weekend zijn alle werkzaamheden aan dit deel van de N236 gereed en rijdt het doorgaande verkeer over de nieuwe Oostelijke faunapassage. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

bron
prov. NH
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief