WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vecht voor Werelderfgoed
Loosdrecht, ma 22 april 2013

Sjors Chamboné uit Loosdrecht strijdt er voor dat de Vecht ter gelegenheid van de troonsbestijging het predikaat werelderfgoed krijgt.

De uitzending van EénVandaag van 8 april vindt u hier. Het item over de droom van Sjors Chamboné begint op 21.00 min. na de start.

ingezonden brief
(ingekort)

Geachte redactie,

Ondanks dat mijn droom verfilmd is door een cameraploeg van EenVandaag en op maandag 8-4-13 is uitgezonden en 1.200.000 mensen daar naar hebben gekeken en ik 1200 relaties heb gevraagd om op mij te stemmen heb ik pas 26 stemmen gekregen en sta op plek 46. Wel heel veel positieve reacties van heel veel mensen zoals van wethouder Gera Helling van Stichtse Vecht. Maar daar kopen we geen brood voor.

Ik kan jullie daarom alleen maar verzoeken om mij en de Stichtse Vecht en dit prachtige historische gebied nogmaals te helpen met meer redactionele aandacht. En dan duidelijk de lezers te vragen om echt op de knop "Steun deze droom" te drukken. Als ik 30 april hoog eindig is het de bedoeling om op 5 september tijdens het aanbieden van de uitgekozen dromen aan het koninklijk paar te vragen om op mijn schip 't Stockpaerdt de (Heren)Vecht zelf te komen bekijken en ons te steunen om van de (Heren)Vecht wereld erfgoed te maken. Ik vraag dan ook aan alle betrokkenen zoals de gemeente, historische kringen, het Vechtstreekmuseum etc. om dan mee te varen. Als ik ook de lokale journalisten mag uitnodigen dan varen jullie uiteraard ook mee.

Mijn droom is maak van de (Heren) Vecht Werelderfgoed. Door op deze link te klikken http://deeljouwdroom.nl/participants/12696 en onderop deze pagina op de gele knop te drukken "Steun deze droom!" gaat mijn droom aan onze nieuwe koning en koningin aangeboden worden. Mits ik maar met uw hulp in de top 20 kom. Stemmen kan tot 30 april en elke stem helpt.

Sjors R.M. Chamboné
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief